Kartal, puana uçtu

Yarın Galatasaray ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor, bugün İstanbul'a gidiyor. Ali Çamdalı cezalı, İshak, Ramos ve Kokaloviç sakat olduğu için 18 kişilik kadroda yoklar. Tütüneker, Galatasaray'dan çekinmediklerini söyledi

Torku Konyaspor'da, Cuma akşamı İstanbul’da oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları devam ediyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam saatlerinde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmana İshak katılmadı. Kartallar, dün de ilk 15 dakika dışında basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen taktik idmanında Galatasaray maçının taktiği ve tertibini denedi. Torku Konyaspor’da, Galatasaray maçının son çalışması bugün sabah gerçekleştirilecek ve takım öğleden sonra havayoluyla İstanbul’a giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlı takımda sakat olan İshak, Da Silva Ramos ve Kokaloviç ile sarı kart cezalısı Ali Çamdalı Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacak. Torku Konyaspor, ligin ilk yarcısında kalan 8 maçın 4’ünü içeride, 4’ünü de deplasmanda oynayacak. Fikstür olarak sıkıntılı bir döneme giren Kartallar, bu hafta Galatasaray ve 12. hafta yine İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 11. hafta Antalyaspor ve 13. hafta Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor, 14. hafta Akhisar deplasmanına çıkacak. Yeşil-beyazlıların 15. haftadaki konuğu Karabükspor. 16. hafta Kayseri deplasmanında puan arayacak olan Torku Konyaspor ilk yarı perdesini iç sahada Eskişehirspor maçıyla kapatacak.

UĞUR TÜTÜNEKER:PUAN İÇİN GİDECEĞİZ

Spor Toto Süper Lig'de 10.hafta açılış maçında Galatasaray ile karşılaşacak temsilcimizin bu maça da puan ya da puanlar için çıkacağını bildiren Uğur Tütüneker, son haftalarda çıkışta olan rakibimiz karşısında kendi mantalitelerini sahaya yansıtarak iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Bursaspor maçında genel anlamda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Tütüneker, "Bizim oyun mantalitemiz rakip kim olursa olsun içeride-dışarıda kendi oyunumuzu oynamak ve puan ya da puanlar almak. Galatasaray'ın gücü belli. Ama oraya kesinlikle teslim olmaya gitmiyoruz. Puan ya da puanlarla dönebilirsek bizim için çok çok iyi olacak. Sonuçta karşımızda son haftalarda aldığı sonuçlarla çıkışta olan bir Galatasaray var. Bunu unutmamak lazım. Dokuzuncu haftayı geride bıraktık ve baktığınız zaman biz oyuna ortak olmak ve rakiplerimizle başa baş oynamak istiyoruz. Özellikle son Bursaspor maçında bunu da yaptığımızı gördük. Ama maalesef direkleri geçemedik. 9 haftadan bu yana bakıldığında gol pozisyonlarına giriyoruz ama gol atmada bir sıkıntı yaşıyoruz. Son vuruşları iyi yapıp topu içeri atmamız lazım. Tabiki de şansımızın da artık bizim yanımızda olması lazım. Bursaspor maçında üç tane direkten dönen topumuz var. Onların bir tanesi gol olabilseydi 1 puan alabilirdik. 1 puanı da hak ettiğimizi düşünüyorum. Ben hiçbir maçtan çekinmiyorum. Hakikaten bu takımın oyun anlamında da üstüne her hafta bir şeyler koyduğunu görüyoruz. Tabiki de şansımızın da artık bizim yanımızda olması lazım" diye konuştu.

Galatasaray ile oynayacak olmalarının kendisinde nasıl bir duygu oluşturduğunun sorulduğu Uğur Tütüneker, "Futbol kariyerimde önemli başarılar elde ettiğim Galatasaray'a karşı duygusal şeyler mutlaka yaşayacağım. Ama kesinlikle biz Konya için varız ve Konyaspor için mücadele ediyoruz. Sonuna kadar da her şeyi Konya ve Konyaspor için yapacağız. Burada Galatasaraylılık bir kenara atılıyor. Bu maçta biz Konyasporluyuz. Ama genel anlamda tabi Galatasaraylıyız. Bu duyguları kimse kalbimizden alıp sökemez" cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri