Kartal, puan istiyor

Yarın oynanacak Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Konyasporda, bugün yapılacak ter idmanından sonra futbolcular kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekipte moraller iyi ve hedef puan almak

Türkcell Süper Ligi 31.hafta karşılaşmasında yarın akşam 19:00’da Bursaspor ile son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz Konyaspor, bugün saat 17:00’de yapacağı çalışmayla karşılaşmanın hazırlıklarına nokta koyacak. Bursa’da Holiday İnn Hotel’de kampa giren yeşil-beyazlı kafilede Ömer, Oğuzhan, Jefferson, Kaue Da Silva, Roman Kratochvil, Serhat Akın, Branimir Poljac, Milos Mihajlov, Zafer Demir, Cihan Haspolatlı, Musa Büyük, Erdal Kılıçaslan, Mehmet Çoğum, İsmail Güldüren, Fahri Tatan, Celaleddin Koçak, Mustafa Er, Recep Aydın yer alıyor. Temsilcimizde kart cezalıları Veysel, Bülent, Ayman, Serhat Akyüz ile sakatlıkları bulunan Koray İçten, Caner Altın ve Eren Şen Bursa kafilesinde yer almadı.

ÖMER: PUANLA DÖNECEĞİZ
Konyaspor takım kaptanı Ömer Gündostu, yarınki zorlu Bursaspor maçı için takım kadrosunda yer alan bütün oyuncularla gönül bağı yaptıklarını belirterek, Bursa’dan puan ya da puanlarla döneceklerini belirtti. Bursaspor’un UEFA mücadelesi içinde olmasının kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan tecrübeli oyuncu şunları söyledi:
“Ligde rakip ayırt edecek ve rakipten çekinecek bir konumda değiliz. Daha önceki maçlarda olduğu gibi Bursaspor mücadelesi de zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Rakibimiz UEFA Kupası’na gitme doğrultusunda bizim maçımıza dönüm maçı olarak bakıyor. Bizim içinde kazanmak zorunda olduğumuz, kaybetmememiz gereken bir mücadele. Her iki takımında eksikleri var. Ama sahaya 11 kişi çıktığınıza göre sayısal anlamda eksik değilsiniz. Sivasspor karşılaşmasıyla başlayan dönemden itibaren mücadele ve oyun anlamında bir çıkışımız bulunuyor. Bunu son 3 haftada kaybetmeyerek sonuca da yansıtmaya başladık”
Ömer, takım olarak ligde kalacaklarına inandıklarını ve kendilerini rahatlatacak puanları bir an önce toplamak istediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Konyaspor kadrosunda yer alan 26 futbolcu gönül birliği yaptık. Öncelikle Bursa’dan puan ya da puanlarla dönerek çıkışımızı devam ettirmek ve kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirip Konyaspor olarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahip olduğumuzu biliyoruz. Bize kalan sahada mücadele ederek bizi rahatlığa çıkartacak puanları bir an önce toplamak. İnşallah Bursaspor maçı bunun ilk adımı olacak”
SERHAT'A İHTAR VERİLDİ!
Konyaspor yönetimi geçen hafta oynanan Kocaelispor maçının ikinci yarısında oyundan alınmasına tepki gösteren Serhat Akın'a ihtar verdi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen yaptığı açıklamada Serhat Akın'ın Kocaelispor maçında oyundan alındıktan sonra yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyleyerek, "Biz yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda Serhat Akın'a ihtar cezası verdik. Bir daha aynı hareketi yapması durumunda farklı cezalar verebiliriz. Kendisi de zaten yaptığı hareketten dolayı özür diledi. Sahada iyi performans sergilerken oyundan alınmasına sinirlendiğini ve istemeyerek o şekilde davrandığını söyledi" dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, Serhat Akın ile bu durumdan sonra görüştüğünü ifade ederek, "Ondan isteklerimi ve beklentilerimi söyledim. Yaptığı davranışların doğru olmadığını da kendisine belirttim. Sonuçta onlar bizim çocuklarımız ve biz de onların büyükleriyiz. Biz çocuk olduk fakat onlar daha büyük olamadılar. O bakımdan onlar büyüklerin ne sıkıntı çektiğini anlayamıyorlar. Zamanla onlar da çekecekler. Biz kendilerine bunları örnekleriyle beraber anlatmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri