Kartal potada Aslan avında

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezonun 4. hafta maçında sahasında Galatasaray LİV Hospital’le karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 4. Hafta maçını sahasında Galatasaray LİV Hospital ile karşılaşacak.saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekipte Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan Josh Mayo cumartesi gününden buyana takımla birlikte çalışmaya başlandı.Mayo’nun teknik ekibin görev vermesi halinde sahadaki yerini alacağı ifade edildi.Torku Konyaspor Basketbol Kulübü lige yaptığı iyi başlangıcı sahasında oynayacağı Galatasaray maçı ile devam ettirmek istiyor.

AZİZ BEKİR: ZOR MAÇ OLACAK

Antrenör Aziz Bekir, Galatasaray Liv Hospital ile psikolojik yönü ağır bir maç oynayacaklarını belirterek, “TBL’nin gerek teknik olarak gerekse kadro olarak en güçlü ekiplerinden birine karşı oynayacağız. Gerçekten zor bir maç olacak. Kendi sahamızda seyircimizi de arkamıza alarak sahaya maksimum enerjimizi koyup kazanmak istiyoruz. Bunu başarmak için de komplekse kapılmadan maça kafa olarak da hazır bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Bu açıdan psikolojik yönü ağır bir maç olacak” dedi.

JoshMayo’nun antrenmanlara başladığını da sözlerine ekleyen Aziz Bekir, “Savunma ağırlık olarak antrenmanlarımızı yaptık. Önceki gün itibariyle 1 hafta dinlenen Mayo da aramıza katıldı. Maç günü takımdaki yerini alabilecekmiş gibi gözüküyor. Bu zor maça hazırlanmak için yeterli süremiz vardı. Tüm hafta iyi çalıştık. İyi bir sonuç elde etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Yeni haftada Konya’da tam bir spor şöleni yaşanacağını söyleyen Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, taraftarlara da çağrı yaparak. “Bugün evimizde oynayacağımız çok zor bir Galatasaray Liv Hospital maçı var. Rakip güçlü fakat biz de kolay bir takım değiliz. Konya zor bir deplasman. Bunu da sezona çok güzel bir giriş yaparak ispatladık. Pazartesi günü Konya’da tam bir spor şöleni olacak. Biz, saat 18:00’da Konyaspor futbol takımımız da saat 20:00’da rakiplerini ağırlayacak. Konyalı sporseverleri, Konyaspor tutkunlarını önce basketbol takımlarını desteklemeye sonra da futbol takımını desteklemeye bekliyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri