Kartal, pazartesi topbaşı yapıyor

Konyasporda yeni sezonun ilk mesaisi yarın Tatlıcak tesislerinde başlayacak. Kartalda hem birleşme hem de transfer çalışmaları da devam ediyor

Konyaspor’da, lig hazırlıkları için geri sayım başlarken, transfer konusunda da çalışmalar sürdürülüyor. Bank Asya 1. Ligde, ikinci yılında şampiyon olarak süper lige dönmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda yarın Tatlıcak tesislerinde topbaşı yapılacak. Bir hafta boyunca Konya’da çalışacak olan Kartal’ına birinci dönem hazırlıklarına 15 genç futbolcuyla birlikte, kaptan Erdinç ile yeni transferler Kaya ve Ahmet Gökhan katılacak. Hafta içerisinde yeni imzalar atılması halinde de bu futbolcularda çalışmalarda yer alacaklar. Konyaspor’da birinci dönem kamp çalışmaları Isparta Davras, ikinci dönem ise Bolu’da gerçekleştirilecek.

 


Dış transferde ise görüşmeler devam ediyor. Denizlisporlu forvet oyuncusu Angelov, orta saha için Neca için bekleyiş sürüyor. Bu arada, menajerlerin, Konyaspor’a Antalyasporlu Ali Zeytuni’ye önerdikleri ileri sürüldü. Konyaspor’da sözleşmesi devam eden, ancak süper lige gitmeyi amaçlayan Robak ile mukavelesi biten kaleci Pawelek’in geri dönmesi için görüşmeler yapılıyor. Robak ve Kere takım bulamamaları halinde Konyaspor’un 1 yabancı futbolcu transfer etme hakkı kalacak.
Sponsorluk konusunda sorun olmadığını, iki kurum arasında sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağını belirten Konyaspor sportif işlerden sorumlu başkana yardımcısı Zeki Çimen, transferde hata yapmak istemediklerini, bu nedenle ince eleyip sık dokuduklarını açıkladı. Çimen, Anadolu Selçukspor’a başkan olacağı şeklinde çıkan söylentilerin doğru olmadığını ve Konyaspor’da görevine devam edeceğini de belitti ve genel kurul çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.
Öte yandan, Konyaspor’da transferleri için ısrar edilen Şekersporlu Ömer Ali Şahiner ve Bilal Aziz ile de görüşmeler devam ediyor. Teknik direktör Hüsnü Özkara ise, Ali Zeytuni konusunda kendilerine teklif gelmediğini, ancak kendisinin önemli bir oyuncu olduğunu belirtti ve “Arayışımız devam ediyor. Sponsorluk görüşmeleri ve genel kurul konusu da hızımızı kesti. Beklemedeyiz, sabırlı olmalıyız” diye konuştu. Özkara, kadrodaki yabancı oyuncularının durumun belirsizliği nedeniylede yabancı transferini beklemeye aldıklarını dile getirdi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri