Kartal moralli başladı

Atiker Konyaspor iç sahada oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekipte Adanaspor galibiyeti yüzleri güldürürken antrenmanda tüm futbolcuların moralli olduğu gözlerden kaçmadı

Atiker Konyaspor, Adanaspor maçı sonrası pazartesi gününü izinli olarak geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 24.haftasında sahasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına dünyaptığı çalışma ile başladı.  Yeşil-beyazlı ekip saat 16.00’da Kayacık Tesisleri’nde yaptığı haftanın ilk çalışmasıyla zorlu Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı.  

Atiker Konyaspor’da kritik Adanaspor galibiyeti keyifleri yerine getirdi. Rakibi 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, kötü gidişe ‘dur’ dedi. Ligde 1,5 ay sonra galip gelen temsilcimiz, üzerindeki kara bulutları da dağıttı. Adanaspor maçından 3 puanla ayrılan Atiker Konyaspor, puanını 32’e çıkararak 7.sıraya yükseldi. Hedefini ilk 5 olarak belirleyen Konyaspor, ligde kalan 11 haftada bu hedefe ulaşmak için mücadele edecek. 

BAŞAKŞEHİR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Atiker Konyaspor'un, 12 Mart Pazar günü Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satışına başlanıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, "Yönetim Kurulumuzun haftalık olağan toplantısında aldığı karar sonrasında hafta sonu sahamızda oynayacağımız Medipol Başakşehir maçının önemi de göz önünde bulundurularak bilet fiyatlarını belirledik. Taraftarlarımızın bu önemli mücadeleye ilgi göstererek tribünlerdeki yerlerini alacaklarına ve takımımızı yalnız bırakmayacağına inanıyoruz" diye görüş belirtti. www.passo.com.tr ve stadyum gişelerinden satılan biletlerin fiyatları şöyle: Medaş Batı Alt: 30 TL, Medaş Batı Üst: 25 TL,  Spor Toto Doğu Üst: 20 TL, Spor Toto Doğu Alt               15 TL, Güney Alt/Üst Tribünü: 10 TL, Kuzey Alt/Üst Tribünü: 10 TL, Misafir Seyirci Tribünü: 33 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri