Kartal, moral ve güven tazeleyecek

Torku Konyaspor’da, Elazığspor maçının hazırlıkları bugün yeniden başlayacak. Dün dinlenen Kartallar, haftanın ilik antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirecekler.

Transferin son günlerinde imza attırılan futbolcularla kadrosunu takviye eden yeşil-beyazlı takımda hedef, Elazığspor maçını kazanarak lige yeni bir başlangıç yaparak sezonu orta sıralarda bitirmek.

Ligin ilk 3 haftasında mücadeleci futboluyla dikkat çeken, ancak orta alanda iyi organize olamayan ve gol yollarında etkisiz kalan Torku Konyaspor’da moraller yerinde. Bugün gerçekleştirilecek antrenmana yeni transferlerden Cristovao da Silva Ramos da katılacak. Bir diğer yeni transfer Djalma Compas ise, son iki antrenmanda da yer almıştı.

Torku Konyaspor’da, antrenmanlara milli takımlarda bulunan Charles Hubert İtandje, Gunnar Heidar Thorvaldsson ve Ömer Ali Şahiner katılamayacak. Bu futbolculardan Ömer Ali Şahiner Çarşamba, Ülkelerinin milli takımlarında oynayan kaleci İtandje ve Thorvaldsson ise Perşembe günü gelerek takıma katılacaklar.

Spor Toto Süper ligde, geride kalan 3 hafta da 1 galibiyet ve 2 yenilgi alan Torku Konyaspor, attığı 4 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü. 3 puan ve gol farkıyla Gençlerbirliği ve Sivasspor’un ardından 13. sırada yer alan Kartallar, Pazar günü deplasmanda oynanacak Elazığspor maçını kazanarak moral ve güven tazeleyecek. Konyaspor’da, bu maçın hazırlıklarının Konya bölümü muhtemelen Cuma sabah tamamlanacak ve takım aynı gün öğleden sonra Elazığ’a gidecek. Son antrenman ise Cumartesi günü Elazığ’da gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri