Kartal moral arıyor

Lig'de Çaykur rizespor'a 3-1 yenilerek taraftarlarını üzen Konyaspor, yarın kupada Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Özgür Sepin yönetecek

PTT 1. ligde, geride kalan 9 hafta da istediği performansı gösteremeyen Konyaspor, kupaya döndü. Yeşil-beyazylı’lar, yarın Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadyumundaki maç saat 20.30’da başlayacak ve  Özgür Sepin düdük çalacak. Sepin’in yardımcılıklarını Özgün Karakoçlu ve Sercan Ertemçöz yaparken, 4. hakem ise, Hüseyin Altıntaş.

Ligde, geride kalan 9 hafta da 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan ve 12 puanla orta sıralarda yer alan Torku Konyaspor, Cumartesi akşamı oynanan haftanın maçında Çaykur Rizespor’a yenilerek biri şok daha yaşattı.  Kendisi gibi zirve mücadelesi veren rakibi karşısında maça iyi başlayan ve 9. dakikada Erdal ile öne geçmesine karşın bunu koruyamayan Torku Konyaspor, iç sahada beklenmedik bir yenilgi daha alarak puan hovardalığını sürdürdü.. Yeşil-beyazlı’lar kaybedilen 3 puanın yanı sıra, Erdal’ın 4. sarı kartını görmesi ve cezalı duruma düşmesi sonucu önemli birde fire verdi,.   

Kartal’da, gözler kupa maçına çevrildi. Nazilli Belediyespor ile bugün karşılaşacak olan temsilcimizde hazırlıklar Pazar günü ara vermeden başladı..  Dizinden ameliyat olan ve bir süredir takımdan ayrı kalan Erkan Sekman da dün takımla birlikte çalışmalara katılacaktı.  Nazilli karşısına değişik bir 11 ile çıkacak olan Torku Konyaspor’da, dün taktik çalışması yapılarak hazırlıklar tamamlandı..

Torku Konyaspor ile Nazilli Belediyespor arasında yarın yapılacak maçın bilet ücretleri de belli oldu.. Buna göre, sporseverler karşılaşmayı yeni yeşil tribünden 3, kapalı tribünden 5 ve VİP tribününden 20 TL ödeyerek izleyebilecekler.. Misafir takım tribün bilet ücretleri de 3 TL olarak açıklandı.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR TRİBÜNE

Torku Konyaspor'da kadın ve çocuk taraftar uygulaması yeniden başlatıldı.. Geçtiğimiz sezon aldığı ceza nedeniyle 2011-2012 sezonunda ilk hafta Bucaspor ile oynanan lig maçını sadece bayanlar ve 12 yaş altı erkek çocuklar önünde oynayan Torku Konyaspor’da bundan sonraki maçlarda da bu uygulama devam edecek.  Bayan taraftarların, Bucaspor maçında gösterdikleri ilgi ve verilen destek ülke genelinde büyük takdir toplaması yönetim kurulunu hareke geçirdi. Torku Konyaspor yönetim Kurulunun Bayramda yapmış olduğu toplantıda alınana kararla, Konya'daki kanaat önderlerinin de destek verdiği uygulama Rizespor maçıyla birlikte yenidene başlatıldı..  

Torku Konyaspor'un bugünden başlayarak iç sahada oynayacağı lig ve kupa maçlarında tenis kort kale arkası tribün ve maraton tribün A-B-C-D-E blokları bayanlar ve 12 yaş altı erkek çocuklara tahsis edilecek. Bayan ve çocuklar, içi saha karşılaşmalarını 1 TL karşılığında izleyebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamada, “bu uygulamanın hem tribünlerdeki olumsuz tezahüratların önüne geçilmesinde hem de bayanlar ve çocukların geride kalan sezon olduğu gibi tribünlere farklı bir hava katacağına inanıyoruz” şeklinde görüş bildirildi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri