Kartal merak ediliyor

Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Konyaspor’da futbolculara 3 gün izin verildi. Avusturya’da yararlı bir kamp yaptıklarını söyleyen Bahattin Karapınar, “Lig’de kalıcı olacağız” dedi
Avusturya kampını tamamlayan Konyaspor’da, teknik adamlara tarafından futbolculara üç gün izin verildi. 18 Temmuz Cumartesi günü Viyana yakınlarındaki Sportschule Lindabrunn kasabasında başlayan ikinci etap hazırlık kampı Cuma günü sona erdi.. Aynı gün akşam saatlerinde Türkiye’ye dönen yeşil-beyazlılar 3 günlük izine çıktılar.. Birinci döneme hazırlık kampını Kızılcahamam’da yapan ve 12 gün süren Avusturya kampı boyunca çabukluk ve koordinasyon çalışmaları ile taktik antrenmanlara ağırlık veren Kartallar, bu süre içerisinde 4 hazırlık maçı oynadı.

ANTRENMAN SALI GÜNÜ

Konyaspor’da 3 günlük izin 2 Ağustos Pazartesi akşamı sona erecek ve futbolcular Tatlıcak tesislerinde toplanmaya başlayacak.. Lig perdesini deplasmanda Bursaspor maçıyla açacak olan Konyaspor’da,bu karşılaşmanın hazırlıkları üç günlük izinin ardından 3 Ağustos Salı günü sabah yapılacak yenileme antrenmanıyla başlayacak. Konyaspor’da, muhtemelen hafta sonunda da deplasmanda bir hazırlık maçı oynanması bekleniyor. Başkan Bahattin Karapınar, önümüzdeki hafta sonu Karabükspor ile Ankara’da karşı karşıya geleceklerini ve yeni transferlerle birlikte takımı bir kez daha göreceklerini belirtti.

TRANSFER İMZALARA KALDI

Konyaspor’un yeni transferleri, Slovak futbolcular Ivan Lietava ve Peter Grajciar’ın ise Pazartesi günü Konya’ya gelecekleri açıklandı. Çek Cumhuriyeti ve Slovakya 1. liginde top koşturan iki futbolcuyla Pazartesi günü 3’er yıllık sözleşme imzalanacak. Cuma günü Konya’ya gelen ve yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağlanarak 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Toraman’ın da Pazartesi günü Sloven futbolcularla birlikte basın önünde imza atacağı bildirildi.. Öte yandan, Konya’da çalışan İbrahim Ege ve Mehmet Sedef’in de üç günlük izin için Konya’dan ayrıldıkları ve Pazartesi günü Konya’ya gelerek kendileriyle görüşüleceği öğrenildi.

KARAPINAR, KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Avusturya kampını ve takımın genel durumunu değerlendiren başkan Bahattin Karapınar, “ligde kalıcı olmayı amaçlıyoruz ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.. Avusturya kampında takımı yalnız bırakmayan Başkan Bahattin Karapınar, kampın çok yararlı geçtiğini yineledi.. Başkan Karapınar, “kamp oldukça iyi geçti.. Futbolcularımızın çalışmalarından memnunuz. Önemli bir sakatlık olmaması da ayrı bir sevindirici oldu.. Kamp boyunca yapılan özele maçlarda eksiklerimizi gördük. Ligin başlamasına 10 gün gibi biri zaman var. Bu dönem içerisinde bu eksiklerimizi de gidererek sezona en az eksikle başlamak istiyoruz. Takımımızın direnci çok iyiydi” şeklinde konuştu.

MARKA HALİNE GELECEĞİZ

Takımın genel durumu hakkında da konuşan Başkan Bahattin Karapınar, bu konuda da şunları söyledi. “Yeni transferlerimiz, Sloven oyuncular pazartesi günü Konya’ya gelecekler. Konyaspor yönetimi olarak, iyi takıma yapmak için çalışıyoruz. Dahası, doğru ve iyisini yapmaya çalışıyoruz.. İnanıyorum ki, bunu ligde göstereceğiz. Daha önce yaptığım açıklamada belirttiğim gibi Konyaspor’un marka haline gelmesi ve kaliteyi artırma adına gereken her şey yapılacaktır.. Konyaspor’un borçlarını da en kısa dönem içerisinde sıfırlayarak takımın önünü açmak istiyoruz.. Bunun ardından da markalaşmış bir Konyaspor’un layık olduğu yeri alması gelecektir. Yönetim olarak bunu gerçekleştirmek istiyoruz..”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri