Kartal, lige döndü

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Konyasporda futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Gaziantep Büyükşehir Belediye maçının ilk çalışmasını dün yaptı

Antalya Belek kampının ardından iki gün izin yapan Konyaspor’da, 18 Ocak Pazartesi günü iç sahada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak ikinci yarının ilk maçının hazırlıkları dün akşam başladı.. Hazırlıklar bugün de çift antrenmanla devam edecek ve Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak. 

Belek’te 26 Aralık’ta başlayan ve 14 gün süren devre arası kampında; 22 antrenman yapan, bir’i antrenman ve iki’si özel olmak üzere 3 maç oynayan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmalarda Eskişehirspor’u 4-2 ve Pursaklar’ı 2-1 yendi. Temsilcimiz, Türk Telekomspor’a ise son maçta 2-1 yenildi.. Devre arası kampında oynadığı maçlarda 7 gol atan ve 5 gol yiyen Kartallar, genelde iyi bir görüntü verdi.
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, kampın çok yararlı geçtiğini, futbolcuların performansından memnun olduğunu belirtti. Özkara, sevinilecek bir diğer konunun ise, Konyasporlu futbolcuların kolej takımı görüntüsü vermesi ve kamp boyunca disiplinli davranışlarıyla örnek olmaları olduğunu söyledi.. Özkara, takım olarak 2. yarıya hazır olduklarını ve ligin ikinci devresinde daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini sözlerine ekledi.. Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Milli takım teknik direktörü konusunda da görüşlerini açıkladı ve “en ideal seçimin, Yılmaz Vural olacağına inanıyorum. Ama ibre Mustafa Denizli’den yana da kayabilir” dedi..   
BANK ASYA’DA TATİL SONA ERDİ
Bank Asya 1. ligde ikinci yarı, yaklaşık bir aylık tatilin ardından hafta sonunda yapılacak 18. hafta maçlarıyla başlayacak. 17 hafta sürecek ve 9 Mayıs tarihinde sona erecek olan lig sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar Süper lige yükselecek. Süper lige çıkacak 3. takım ise, tek devreli lig usulüyle yapılacak baraj maçları sonunda belli olacak.
İkinci yarı perdesini, 18 Ocak Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla açacak olan Konyaspor, ikinci yarıda 8 maçını iç sahada oynarken, 9 kez  de deplasmana çıkacak. Kartallar, bu dönem içerisinde: Gaziantep BŞ, Çanakkale, Orduspor, Karşıyaka, Rizespor, Hacettepe, Adanaspor ve Giresunspor ile sahada karşı karşıya gelecek. Konyaspor; Erciyesspor, Bucaspor, Kartalspor, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Kocaelispor, Boluspor, Samsunuspor ve Altay ile de deplasmanda mücadele edecek.
Bank Asya 1. ligde 18. hafta perdesi, 16 Ocak Cumartesi günü, saat 13.30’da oynanacak Dardanelspor-Kayseri Erciyesspor maçıyla açılacak. 17 Ocak Pazar günü ise, saat 13.30’da; Karşıyaka-Adanaspor, Karabükspor-Samsunspor, 13.30 Mersin İdmanyurdu-Boluspor, Çaykur Rizespor-Hacettepe veKocaelispor-Bucaspor karşılaşacak. 18 Ocak Pazartesi yapılacak ve saat 20.00’den itibaren D-Smart’tan naklin yayınlanacak Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından 18. hafta perdesi 20 Ocak Çarşamba yapılacak  2 maçın ardından kapanacat.. Bu maçların programı şöyle. 13.30 Kartalspor-Altay ve Orduspor-Giresunspor (Ordu 19 Eylül)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri