Kartal lidere bileniyor

Göztepe maçı sonrası bir gün izin yapan Konyaspor Tatlıcak Tesislerinde toplanarak, Elazığspor ile iç sahada oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladı

Göztepe maçı sonrası bir gün izin yapan Konyaspor Tatlıcak Tesisleri’nde toplanarak, Elazığspor ile iç sahada oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Temsilcimizin tek hedefi ligi 3 puanla bitirmek

 

Bank Asya 1. Lig’de Süper Lig için mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da, normal sezonun son haftasında iç sahada oynanacak Elazığspor maçının hazırlıkları dün başladı. İlk 2 şansını İzmir’de kaybeden ve Göztepe maçı sonrası pazartesi gününü izinli geçiren yeşil-beyazlı futbolcular dün tesislerde toplandı. Kartallar, saat 14.00’da Teknik Direktör Osman Özdemir’in yönetiminde yaptığı idmanla Elazığspor maçı hazırlıklarına start verdiler.

Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana futbolcuların tamamı katılırken, moralsiz oldukları gözlendi. Cuma gününe kadar hazırlıklarını sürdürecek olan Konyaspor, cumartesi günü ter idmanıyla çalışmalarını noktalayacak ve tesislerde kampa girecek. Öte yandan Göztepe maçında sarı kart cezası nedeniyle oynamayan kaleci Pawelek ile Robak, Elazığspor karşısında takımdaki yerlerini alacak. Göztepe yenilgisiyle ilk 2’den Süper Lig’e çıkma şansını yitiren Kartallar, Elazığspor’u devirerek hem taraftarına 3 puan hediye etmek, hem de Play-Off öncesi moral tazelemek istiyor.

MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ

Konyaspor’un içerisinde bulunduğu sıkıntılara rağmen büyük bir mücadele örneği göstererek ilk 2’den  Süper Lig’e yükselme iddiasını son haftaya kadar devam ettirdiğini ancak bunda başarılı olamadığını ifade  eden Basın Sözcüsü Güven Öten, teknik heyet ve oyunculara performanslarından dolayı teşekkür  ederken, Süper Lig hedefine Play-Off maçları sonunda ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Sezon başı beklentiler ve takımımızın sezon içerisinde ortaya koyduğu mücadele ve beraberinde alınan başarılı sonuçlarla ilk 2’den Süper Lig’e yükselme şanslarını son haftaya kadar taşıdıklarını belirten Güven Öten, “Sürekli söylediğimiz gibi hedefler doğrultusunda her takım birbirini yenebilecek güçte. Göztepe maçı da bu tür maçlardan biri oldu. Bizim ilk 2, rakibimizin ise kümede kalma mücadelesi verdiği karşılaşmada sıcak hava, istediğimiz oyunu sahaya  yansıtamamamız, diğer maçlara oranla pozisyon bulmaktaki sorunlar bir araya geldi. Sonucunda kaybettik. İlk 2’den Süper Lig’e çıkma şansını kaçırdık. Ancak her şey bitmiş değil. Önümüzde Play-Off maçları var.  Biz takım olarak kesinlikle mücadelemizi bırakmadık. Sezona başlarken Bank Asya 1.Lig’de kalması bile büyük başarı olarak değerlendirilen takımımızın bugüne kadar Konya’yı en iyi şekilde temsil ettiğini belirtirken, bundan sonrada aynı mücadelesini devam ettireceğine inanıyoruz. Her türlü sıkıntılara ve  sorunlara rağmen bize bu heyecanı yaşatan teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ederken, Play-Off  yolunda kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Pazar günü iç sahada oynanacak olan normal sezonun son maçında Elazığspor karşılaşmasına da değinen Basın Sözcüsü Güven Öten, “Öncelikle rakibimizi Süper Lig’e yükseldiği için tebrik ediyoruz. Güzel bir maç olsun. Rakibimizi mağlup ederek normal sezonu 3 puanla kapatmak ve Play-Off maçları öncesinde moral  bulmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri