Kartal lider avında

Konyaspor, bugün Karabükspor karşısına “olmak ya da olmamak” için çıkacak. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak. Fuat Yaman, bu maça farklı bir kadro sürecek
Bank Asya 1. ligde Bucaspor ve Adanaspor ile birlikte ilik iki mücadelesi veren Konyaspor, bugün deplasmanda lider Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadındaki maç saat 13.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Trabzon bölgesinden barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcıları ise, Ekrem Kan ve Özgür Fatih Kalaycı yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa Başkan.
TAKIMDA MORAL SÜPER
Ligin ikinci yarısında kaybettiği puanlarla zirve umutlarını son 11 haftaya taşıyan Kartallar, Konya’dan önceki gün yöneticilerimiz, gençlik geliştirme projesi sorumlusu İsmet Karababa, alt yapı takımların antrenörleri ve sporcular tarafından çiçeklerle yolcu edilerek, Karabük’e yüksek moralle gittiler. 21 futbolcunun bulunduğu kafile Zalifre otelde kampa girdi.. Konyaspor’da, Karabükspor maçının hazırlıkları dün yapılan ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular maç saatini bekleme çekildi. Yeşil-beyazlı yöneticiler de takımı Karabük deplasmanında da yalnız bırakmayacak. Maçı hemen hemen tüm yöneticiler izleyecek.
KARABÜK İLE İKİNCİ MAÇ
Karabükspor ile son yıllarda ikinci kez karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da planlar puan üzerine yapıldı.. Konya’da oynanan maçta rakibini Poljac’ın attığı golle 1-0 yenen yeşil-beyazlı takımda, tüm camia puan alacakları noktasında birleşti. Yönetici ve teknik adamlar, puan almamaları içini bir neden olmadığını, bu maçı kazanmaları halinde ilik iki şansının artacağını dile getirdiler. Konyaspor’da,. Karabük maçını kazanmaları halinde futbolculara ekstra prim verilecek. Ancak, prim miktarı açıklanmadı..
KARABÜK’TE DEĞİŞİK 11
Kartal’da, bugünkü maçta, büyük bir olasılıkla Erdal, Tayfun, Eser gibi futbolcular forma giymeyecek. Ancak, sona kararı teknik adamlar verecek.. Bilindiği gibi Koray ve Uğur Akdemir sakat bulunmakta. Karabük karşısına değişik bir 11 ile çıkması beklenen Konyaspor muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Recep- Ufukhan, Volkan, Görkem, Ramazan- Ömer, Zafer Demir, Yusuf, Da Silva- Poljac, Ferdi.
ŞIMŞEK ILE YEDINCI MAÇ
Konyaspor, Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek ile bugün 7. maçına çıkacak. Kartal, daha önce 6 maçında düdük çalan, Trabzon Bölgesi üst klasman hakemi Barış Şimşek'in yönettiği maçlarda 4 galibiyet (Konyaspor: 2-Sivasspor: 0, Konyaspor: 2-Bursaspor: 0, Konyaspor: 2-Gençlerbirliği: 1 ve Konyaspor: 3-Kocaelispor: 0 (2009-2010 sezonu Bank Asya 1.Lig) ), 1 yenilgi (Konyaspor: 0-Galatasaray: 1), 1 beraberlik (Konyaspor: 1-Kayserispor: 1) aldı. Barış Şimşek, son olarak 11 Şubat 2010 tarihinde Manisaspor'un deplasmanda 1-0 kazandığı Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası maçını yönetti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri