Kartal kuvvet çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinden sürdüren Konyasporda antrenman temposu her geçen gün yükseliyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinden sürdüren Konyaspor’da antrenman temposu her geçen gün yükseliyor. Yeşil-Beyazlı ekibin genç oyuncusu Ömer Ali: Takımda iyi bir arkadaşlık var

 

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Konyaspor dün güne kuvvet çalışması ile başladı. 2 Temmuz’da start verdiği yeni sezon hazırlıklarına Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde devam eden yeşil beyazlılar, dün günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Hüsnü Özkara gözetiminde yapılan antrenmana tedavi olan Ali Dere ile Semih Aydilek katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman ağırlık toplarıyla yapılan kuvvet çalışması ile devam etti. Yeşil beyazlı futbolcular, dinlenme koşusunun ardından açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı. Yeşil-beyazlılar, öğleden sonra yapılan çalışma ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüler. 10 Temmuz’a kadar Konya’da çalışacak olan temsilcimiz, ikinci etap çalışmalarını Davraz’da sürdürecek.

ÖZKARA: HERKES DESTEK OLMALI

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, yapılacak çalışmalarla sezona en hazır şekilde girmeyi planladıklarını ve bu çalışmaların sonucunu sezonda alacaklarına inandığını söyledi. 2 Temmuz’da start verdikleri yeni sezon hazırlıklarının aralıksız olarak devam ettiğini ifade eden Özkara, “Kısa bir süre geride kalmasına rağmen oyuncularımın çalışmalarda göstermiş olduğu hırs beni memnun ediyor. Günde çift antrenman yaparak Konya’daki birinci etap çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkes elinden geleni yapıyor. Bu çalışmalarımızın karşılığını inşallah ligde alacağız. Buna inanıyoruz” dedi.

Takıma yeni dahil olan transferlerin katkı sağlayacağına inandığını da sözlerine ekleyen Hüsnü Özkara,“Konyaspor’da daha önce forma giyen ve çok başarılı olmuş, Portekiz Ligi’nde geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Neca Fernandes’i ve Almanya kökenli Türk ve Alman milli takımlarında forma giyen Kayserispor’dan Semih Aydilek’i son olarak kadromuza dahil ettik. Tabiki geçen sezondan devam eden 15 kişilik bir çekirdek kadromuz vardı. Aramıza yeni katılan oyuncularla güçlü bir kadroya sahip olduk. Oyuncularımın antrenman performansları da beni oldukça mutlu ediyor. Bir kaç oyuncu daha transfer edebiliriz. Ama daha zamanımız var. Sezon öncesinde takımları tarafından bırakılan oyuncularda olacaktır. Aramızda geçen sene kendini kanıtlamış isimler var. Bunların yanına da tecrübeli oyuncuları monte etmeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu takım başarılı olacaktır. Ben her zaman oyuncular ve teknik heyet olarak elimizden geleni yapacağımızı ifade ediyorum. Ama bu yetmez. Bize şehrin dinamiklerinin de destek olması lazım. Bu sayede başarı gelecektir” şeklinde görüş belirti. 

ÖMERALİ: ARKADAŞLIK ÇOK İYİ

Konyaspor’un Konya Torku Şekerspor’dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Ömer Ali Şahiner, takımda iyi bir birliktelik ve arkadaşlığın olduğunu, yoğun tempoda yeni sezona hazırlandıklarını belirtirken, tek düşüncelerinin Konyaspor’un başarısı olduğunu ve bunu da Süper Lig’e çıkarak başaracaklarını söyledi.

Kartal’ın genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner, yeni sezon hazırlıklarının yolunda gittiğini ifade ederek, “Konyaspor ile Konya Torku Şekerspor arasındaki iş birliği öncelikle Konya’ya ve Konyaspor’a hayırlı olsun. Umarım bu iş birliğinden Konyaspor adına iyi işler ortaya çıkar. Hazırlıklarımız Pazartesi gününden bu yana aralıksız olarak yoğun bir tempoda devam ediyor. Takımımızda gerçekten çok iyi arkadaşlık var. Buradaki birçok arkadaşımızla daha önceden tanışıyoruz ve birlikte oynadık. O yüzden uyum sorunu yaşamıyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve hedefimiz olan Süper Lig’e yükseliriz” dedi.

Takımda yaşanacak rekabetin başarıya büyük katkı sağlayacağını da sözlerine ekleyen Ömer Ali Şahiner, “Forma için büyük mücadele olacak. Kim çalışır ve hak ederse sahada formayı o taşıyacak. Yani forma aslanın midesinde. Ama bu rekabetin takımımıza olumlu yansıyacağı da açık bir gerçek. İnşallah beklentileri karşılarız. Buna inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. Milli takımlarda birlikte oynadığı oyuncumuz Ali Dere ile aynı takımda yeniden forma giyecek olmanın güzel bir duygu olduğunu da sözlerine ekleyen Ömer Ali, “Kendisi saha içerisinde ve saha dışında gerçekten çok iyi anlaştığım, yetenekli bir arkadaşım. Birlikteliğimiz saha sonuçlarına yansır ve Konyaspor çatısı altında başarılara imza atarız” diye konuştu. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri