Kartal kupada sahne alıyor

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk sınavını Kızılcabölükspor'a karşı verecek. Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun ilk haftasında bugün Denizli ekibi Kızılcabölükspor'a konuk olacak.

Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda bugün saat 14.00'da başlayacak maçı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yaparken, maçın dördüncü hakemi Yaşar Can Temizel.

Konya temsilcisi, geçen sezon Süper Lig'i ilk 5'te bitirdiği için grup aşamasından dahil olduğu Ziraat Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Atiker Konyaspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde Shakhtar Donetsk maçında sakatlanan Ali Çamdalı'nın Kızılcabölükspor'a karşı forma giyemeyeceği bildirildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, yoğun maç trafiğini düşünerek kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor.

FORMA BEKLEYEN OYUNCULAR İÇİN ŞANS

Atiker Konyaspor kadrosunda yer alan birçok oyuncu şu ana kadar Süper Lig ve Avrupa’da oynanan maçlarda süre alamadı. Kupa maçları bu oyuncular için bir şans olacak. Yeşil-beyazlı ekipte kaleciler Kaya Tarakçı, Abdülaziz Demircan ile Can Demir Aktav, Vedat Bora, Emre Can Atila şu ana kadar forma giymeyen isimler oldu. Temsilcimizde Ali Dere 1, Kibong Mbamba ise sadece 2 maçta forma şansı bulabildi. Bu isimlerle beraber genellikle maçların ikinci yarılarında oyuna giren oyuncular, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak maçlarda boy gösterecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri