Kartal kupada 3’te 3 peşinde

Ziraat Türkiye kupasında Konyaspor, bugün İnegölspor ile Ziraat Türkiye kupası G grubunda 3. maçına çıkacak. Peki maç hangi kanaldan yayınlanacak?

Torku Konyaspor’un Antalya kampı sona erdi. Ziraat Türkiye kupasında Konyaspor, bugün İnegölspor ile Ziraat Türkiye kupası G grubunda 3. maçına çıkacak.  

İnegöl İlçe stadında oynanacak ve saat 14.00’de başlayacak maçta Serkan Ergün düdük çalacak. Ergün’ün yardımcılıklarını Oktay Önge ve Şenol Bektaş yaparken, dördüncü hakem ise; Serdar Akkoçoğılu.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Ligin ikinci yarısına, Antalya Belek’te hazırlanan Torku Konyaspor’un 5 günlük kampı sona erdi.

Önceki günkü antrenmanı sağanak yağmur nedeniyle yarıda kalan Kartallar, dün sabah son çalışmayı yaparak öğleden sonra da havayoluyla İstanbul’a uçtular. Oradan feribotla Bursa’ya geçen Torku Konyaspor, maçın ardından Bozüyük üzerinden hızlı trenle Konya’ya dönecek ve bir günlük dinlenmenin ardından Salı günü İnegölspor ile iç sahada yapılacak 4. maçın hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlı takımda 16 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı hazırlıkları Çarşamba gününden itibaren tesislerde gerçekleştirilecek.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri