Kartal korkmuyor

Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor

Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz yarın Ankara'ya, oradan da uçakla Trabzon'a geçecek. Kartal'da önemli bir eksik yok

PTT 1. ligin 26. haftasında, deplasmanda ilk iki mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Torku Konyaspor'da, hazırlıklar devam ediyor. Önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan çalışma düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmana Ali Dere ve Semih Aydilek katılmazken, Recep Aydın, Şenol Akın ve Onur Uğlu takımdan ayrı olarak çalıştı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda oyuncular daha sonra ikişerli gruplar halinde yarı sahada savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmada, girdikleri ikili mücadeleler sonucunda sakatlanan kaleci Kaya Tarakçı ve Ömer Ali Şahiner antrenmanı yarıda bırakırken, iki oyuncunun da tedavilerine başlanıldığı. Ancak,  ciddi bir durumlarının olmadığı belirtildi.  Kartallar, dün de Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalışması yaptılar. Yeşil-beyazlılar, bugün de taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak hazırlıkların Konya bölümünü tamamlayacaklar.

RİZE YOLCULUĞU YARIN

Torku Konyaspor’da, Rize seferi yarın başlayacak.  Sabah saat 9.00’da Ankara’ya gidecek olan kafile, saat 14.00 uçağıyla Trabzon’a uçacak ve oradan da Rize’ye geçerek kampa girecek. Hazırlıklar, Cumartesi günü Rize’de yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Torku Konyaspor, maçtan sonra Trabzon’a dönerek geceyi orada geçirecek ve Pazar günü sabah uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya gelecekler.

İLK YARI PERFORMANSI İYİ

Torku Konyaspor, ilk 8 hafta değerlendirmesine göre, ligin ilk yarısında daha iyi bir performans sergiledi.. Yeşil-beyazlılar, ilk yarıda oynadıkları 8 maçta 12 puan toplarken, ikinci yarıda ise aynı dönemde 11 puan aldı. İlk yarıda 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alan Kartallar, 9 gol attı ve kalesinde de 9 gol gördü. Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında, ilk 8 hafta da ise, 2’si deplasmanda 3 galibiyet, 2’si içeride 3 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.. Rakip fileleri 8 kez havalandıran Torku Konyaspor, kalesinde ise 10 gol gördü..

ÇINAR:HEDEFTEN SAPMADIK

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Boluspor yenilgisiyle morallerinin bozulduğunu ancak hedeften sapmadıklarını belirtti. Çınar, syaptığı açıklamada, Boluspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyledi. İyi oynadıklarını ancak ellerine geçen fırsatları bu maçta değerlendiremediklerini ifade eden Çınar, ''Rakip takım tek ciddi pozisyonunda golü buldu. Kazandığımız penaltıyı gole çevirebilseydik maç çok farklı olacaktı. Her şeye rağmen biz teknik ekibimize ve futbolculara güveniyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Bu maçlarda galip gelmek için çalışacağız'' diye konuştu. Çınar, hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını, zor bir maçın kendilerini beklediğini dile getirdi. Rize ekibinin her hafta farklı sonuçlar aldığını vurgulayan Çınar, ''Güç dengeleri eşit bir maç olacak. Boluspor yenilgisiyle moralimiz bozuldu ancak hedeften sapmış değiliz. Rize'den galibiyetle dönmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri