Kartal, korkmuyor

Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabüksporla zorlu bir 90a çıkacak olan Konyaspor, güçlü rakibinden çekinmiyor
Yeşil-beyazlılar da, cezalı Robak ve sakat olan Mehmet Battal bu maçta oynamayacaklar
Pazar günü, deplasmanda Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’a Mehmet Batdal’an kötü haber geldi. Genç futbolcu en az 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Ligin ikinci yarısında da kötü gidişi sürdüren ve 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 16 puanla 16. sırada yer alan yeşil-beyazlı takımda, Karabük maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Kartalların, önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yaptığı antrenmana İzmir'de tedavi olan Mehmet Batdal dışında tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, gruplar halinde yapılan çalışmalarla tamamlandı. Konyaspor, dünü ise yine basına kapalı olarak yapılan antrenmanla geçirdi.. Ligini başından buyana gol yollarında etkili olamayan ve son İstanbul BŞ karşılaşmasında da gol atamayan Konyaspor’da, teknik adamlar dünkü antrenmanda hücum ağırlıklı biri çalışma yaptırdılar. Bugün saat 11.00’de teknik-taktik, 18.00’de ise basına kapalı olarak yine taktik ağırlıklı bir çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlı takımda Konya’da hazırlıklar Cuma günü öğle saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak ve takım öğleden sonra da Karabük’e gidecek.  
Karabükspor karşısına kırmızı kart cezalısı Robak’dan yoksun bur kadro ile çıkacak olan Konyaspor’a, sağ ayak fbula kemiği kırılan ve İzmir’de Dr. Bülent Zeren tarafından tedavi edilen Mehmet Batdal’dan kötü haber geldiği öğrenildi. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Batdal’ın en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı, bunun 5 veya 6 haftaya kadar da çıkabileceği ileri sürüldü. Bunun da, Mehmet Batdal’ın sezonu kapattı şeklinde yorumlanabileceği belirtildi..
Konyaspor’da, kırmızı kart cezalısı Robak ile birlikte 4 futbolcu da sarı kart ceza barajında bulunmakta.. 3’er sarı kartlı Hakan Aslantaş, Montano, Barbaros ve Bassem Abbas, bir maçta daha sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta yönetmelik gereğince takımdaki yerlerini alamayacaklar. Bu futbolcuların teknik adamlar tarafından, kart görmemeleri için uyarıldıkları öğrenildi. 
KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Menajeri Seyit İçgül, “Konyaspor'u yenerek alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak istiyoruz" dedi. Seyit İçgül yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Konyaspor ile oynayacaklarını, bu maçın öneminin de farkında olduklarını söyledi. Ligde özellikle ikinci yarı kolay takımın kalmadığını, her karşılaşmanın zorlu geçtiğini anlatan İçgül, şöyle konuştu: ''Konyaspor ikinci yarıya başlarken önemli takviyeler yaptı ama olmadı ve uzun süredir kazanamıyor. Teknik direktörlerini değiştirdiler, Konyaspor’un oyununu olumlu etkileyebilir. Rakibimiz kazanmak için oynayacak, biz de sahaya kendi oyunumuzu yansıtacağız. Taraftarımızın önünde Konyaspor'u yenerek alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak istiyoruz. Önemli maça taraftarımızın gelerek destek vermesi çok önemli.”
BAŞKANLARDAN ZİYARET
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı  Mehmet Hançerli ve Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde gelerek Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Yılmaz Vural'ı ziyaret etti. Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Yılmaz Vural'a görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanları, Konyaspor'un kalan haftalarda alacağı başarılı sonuçlarla Spor Toto Süper Lig'de kalacağına inandıklarını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri