Kartal korkmuyor!

Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak maçın hazırlıklarına iki gün izinden sonra dün akşam saatlerde başlayan yeşil-beyazlılar hırslı

Torku Konyaspor'da izin bitti ve hafta sonunda iç sahada Galatasaray ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı.. Hedef: galibiyet. Ligde, orta sıraları hedefleyen ve iç sahada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Torku Konyaspor’un 13. hafta konuğu, şampiyon adayı Galatasaray. Cumartesi akşamı oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçın hazırlıklarına iki gün izinden sonra dün akşam saatlerde başlayan yeşil-beyazlılar, bugün sabah salonda ağırlık, öğleden sonrada M. Tevfik lav tesislerinde top çalışması yapacaklar. Torku Konyaspor’da Perşembe ve Cuma günü gerçekleştirilecek taktik antrenmanları basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılacak. Torku Konyaspor’da, Gatasaray maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Takımda, sakat olan Marica, Mehmet Güven ve Selim’in tedavileri sürüyor. Moral süper. Maçın biletleri muhtemelen bugün satışa çıkartılacak. Sarı kart cezasını tamamlayan Tolga, teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.

BEŞİKTAŞ KOLTUĞU SEVDİ

Spor Toto Süperi ligde zirve ve dipte heyecan dorukta. Konya’da oynanan maçta Trabzonspor’u net bir skorla yenen Beşiktaş 26 puanla liderliğini sürdürdü. Bu sezon 4 maç üst üste kazanan tek takım olan Beşiktaş’ı 25 puanla Galatasaray ve 24 puanla Fenerbahçe izlerken, Bursaspor, Başakşehir ve 16 puanla 8. sırada yer alan Konyaspor çıkış yakalayan

takımlar oldu..

Süper ligin dibi de karıştı. Sahasında Fenerbahçe’ye yenilen Balıkesirspor 5 puanla ene altta yer alırken, evinde Karabükspor’a mağlup olan Rizespor 10 puanla 17. sıraya geriledi. Tehlike hattında yer alan biri diğer taktım ise, evinde Erciyesspor ile berabere kalan 10 puanlı Sivasspor. Rize deplasmanından 3 Puanla dönen Karabükspor tehlike hattının üzerine çıktı.

Spor Toto Süper ligde, geride kalan 12. hafta da takımlar rakip fileleri 23 kez havalandırdı. Haftanın en gollü maçı, 5-1 sonuçlanan Bursaspor-Kasımpaşa karşılaşması oldu. Oynanana maçların 5’ini ev sahibi, 3’ünü deplasman takımları kazanırken, 1 maçta berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, Karabükspor ve Başakşehir deplasmandan 3 puanla dönene takımlar olarak istatistiklere geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri