Kartal Konya’da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor Ankara’da oynadığı 2 hazırlık maçının ardından Konya’ya döndü. Yeşil-beyazlı ekip çalışmalarına ara vermeden Konya’da devam etti

Torku Konyaspor Konya’ya döndü ve lig hazırlıkları ara verilmeden dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Başkent’te, Salı günü 2. lig takımlarından Gölbaşıspor, Çarşamba günü de 1. ligden Ankaraspor ile hazırlık maçları oynayan Yeşil-beyazlılar Gölbaşı’nı 5-2 yenerken, Ankaraspor ile de 1-1 berabere kaldı. Ankaraspor karşısında etkili bir futbol sergileyen, ancak hakemin yanlış kararlarını aşamayan Torku Konyaspor’da gözler şimdiden lige çevrildi.

Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün akşam tesislerde yapılan antrenmanla başladı. Çalışmaya ülkesinin milli takımında yer alan Djalma dışında tüm futbolcular katıldı. Bu futbolcunun da bugün veya yarın gelerek takıma katılacağı bildirildi.

Torku Konyaspor, muhtemelen Pazar günü İstanbul’da Süper ligini yeni takımlarından Başakşehirspor ile bir hazırlık maçı daha oynayacak. Yeşil-beyazlılar İstanbul’a günü birlik gidip gelecekler. Kartallar, 22-23 Ağustosa tarihlerinde ise, Ankara’da düzenlenecek TSYD kupası maçlarında lig öncesi son provayı gerçekleştirecekler.

Torku Konyaspor ile birlikte Gaziantepspor, Gençlerbirliği ve Erciyesspor’un katılacağı TSYD kupası turnuvasında ilk maç, 22 Ağustos Cuma günü saat 18.30’da Torku Konyaspor ile Erciyesspor arasında oynayacak. Saat 21.00’de ise Gaziantepspor ile Gençlerbirliği mücadele edecek. 23 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da üçüncülük, saat 21.00’de ise final maçı oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri