Kartal, Kızılcahamam’da güç depoladı

Konyaspor, 15 Temmuzda başlayıp 29 Temmuzda sona eren ikinci etap Kızılcahamam kampında 27 antrenman yaparken, katıldığı Patalya Cup ve Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvalarında da 4 özel karşılaşma oynadı.

Yeni sezon için 7 Temmuz’da başlayıp 13 Temmuz’da sona eren Konya ilk etap hazırlıklarının ardından iki gün izin verilen ve 15 Temmuz’da ikinci etap kampı için Kızılcahamam Patalya Otelde giden Konyaspor, 14 gün süren kamp sırasında 27 antrenman yaptı, katıldığı iki turnuvada 4 özel karşılaşma oynadı.

15 Temmuz’da yaptığı antrenmanla ikinci etap kampına start veren yeşil-beyazlılar, kampın ilk günlerinde kondisyon, çabukluk ve kuvvetlendirici çalışmalara ağırlık verirken, son transferler Eser Yağmur ve Ahmet Görkem Görk, 19 Temmuz’da Konya’da düzenlenen imza töreni sonrasında aynı gün kampa dahil oldu. Konyaspor, ilk özel maçını katıldığı Patalya Cup Futbol Turnuvası’nda 20 Temmuz’da Mersin İdmanyurdu ile oynadı ve 1-0 kaybetti. Mersin İdmanyurdu maçı sonrası teknik heyetin raporu doğrultusunda Fatih Egedik, Fatih Özer, Daniel Akthyamov ve PAF Takımından Ahmet İçöz, Feyyaz Belen, Selim Ay’ın yeşil-beyazlı ekiple ilişiği kesildi.
22 Temmuz’da Patalya Cup Futbol Turnuvası’ndaki ikinci maçında Giresunspor ile karşılaşan Kartal, 1-0 mağlup duruma düştüğü maçı 2-1 kazanırken, oynadığı oyun ve ortaya koyduğu mücadele ile maçı izlemeye gelen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yöneticileri memnun etti. Kızılcahamam kampının son günlerine yaklaşıldığı dönemde Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası’na katılan yeşil-beyazlılar, Boluspor’a 3-2 kaybederken, Orduspor’a da 2-0 mağlup oldu. Temsilcimiz, 14 gün süren ikinci etap Kızılcahamam kampını 29 Temmuz’da oynadığı Orduspor maçıyla tamamlarken, oyunculara teknik heyet tarafından iki gün izin verildi. Konyaspor, üçüncü etap kamp çalışmaları için 1 Ağustos Cumartesi günü Kızılcahamam Patalya Otelde toplanacak ve hazırlıklarına başlayacak.
UFUKHAN UMUT VERDİ
Konyaspor’un yeni transferi Ufukhan Bayraktar “Konyaspor’un hak ettiği yer olan Turkcell Süper Lig’ine yükselmesi buradayız. Beklentileri biliyoruz ve Konyaspor’u Turkcell Süper Lig’e çıkartacağımıza inanıyoruz” dedi. Kızılcahamam kampının son gününde konuşan Ufukhan açıklamasını şöyle sürdürdü. “Çok iyi bir ortamımız var ve iyi de çalışıyoruz. Gerçek anlamda bir arkadaşlığımız var. Hazırlık maçları oynadık. Yenilgiler aldık. Ama buna rağmen çok iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerle mağlup olduk. İkinci kampımızı tamamladık. Yarın yine Kızılcahamam’da üçüncü kampımıza başlayacağız. Yaptığımız çalışmalarla lige en hazır şekilde girmenin gayretini gösteriyoruz. Amacımız Konyaspor’u hak ettiği yer olan Turkcell Süper Lig’e yeniden taşıyabilmek. Bunun için yönetimimiz, teknik heyetimiz ve takım olarak hedefe kilitlenmiş durumdayız. Konyaspor’u sezon sonunda Turkcell Süper Lig’e çıkartacağımıza inanıyorum.”
Konyalı futbolcu Kazım’ın da takımda yer almasının sevindirici olduğunu vurgulayan Ufukhan Bayraktar sözlerini şöyle tamamladı. “Hep birlikte hareket ediyoruz. Çalışmalardan kalan vakitlerimizin büyük çoğunluğunu birlikte geçiriyoruz. Özellikle Kazım ağabey kampımızın her şeyi ve adeta bir neşe kaynağı. Kendisiyle aynı ortamda bulunmak gerçekten çok farklı bir duygu. Herkesin bunu yaşamasını diliyorum. Bir Konyalı olarak Konyaspor’un bir parçası olduğu için inanılmaz bir şekilde takımımıza katkı sağlamak için çaba harcıyor. Hem kişiliği, hem karakteri hem de futbolculuğu olarak Kazım ağabeyin bu takımda olması bizim adımıza bir şans diye düşünüyorum.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri