Kartal Karadeniz’de 3 puan avına çıkacak

Konyaspor yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 21.00’da başlayacak.

İttifak Holding Konyaspor sezonun 33. hafta maçında pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşmayı. Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Alper Çetin görev yapacak.

KONYASPOR MORALLİ

Trabzonspor’un ligde şampiyonluk şansı matematiksel olarak devam etse de bordo-mavili ekip moral motivasyon açısından ağır yaralı. Başakşehir karşısında tarihi bir galibiyet alan Konyaspor’da ise moraller üst seviyede. Yeşil-beyazlı ekip Trabzon deplasmanına bu moral ve motivasyonla çıkacak. Konyaspor bu avantajı kullanarak Alanya karşısına biraz daha rahat çıkmanın hesaplarını yapıyor.

SÜPER LİGDE 38. RANDEVU

Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor, yarın yapacakları maçla Süper Lig’de 38. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 37 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 19-9 üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 9 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 55 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde 39 gol gördü. Rakibiyle ligde yaptığı son 7 maçı yitirmeyen bordo-mavililer, bu süreçte 4 galibiyet üç beraberlik aldı. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maçı Karadeniz ekibi Sörloth’un golüyle 1-0 kazanmıştı.

KONYASPOR’DA MİYA CEZALI VOLKAN SAKAT

Başakşehir maçında sakatlanan Volkan Fındıklı'nın çapraz bağlarında yırtık tespiti edildi. Deneyimli oyuncu en az 6 ay sahalardan uzak kalacak Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Başakşehir FK maçında sakatlanarak oyundan çıkan Volkan Fındıklı’nın yapılan tetkiklerinde ön diz çapraz bağlarında yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi sürecine başlanmıştır" denildi.

Başakşehir karşısında oynadığı futbolla taraftarı mutlu eden Miya gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Golcü oyuncu Trabzonspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

SARI ALARM

Konyaspor’da Trabznospor maçı öncesinde 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda Miya, Volkan ve Sitya gibi oyuncularından yoksun çıkarken 6 oyuncusu ise sarı kart sınırında. Konyaspor’da Trabznospor maçı öncesinde Ferhat Öztorun, Marko Jevtovic, Uğur Demirok, Deni Milosevic, Ömer Ali Şahiner ve Ali Turan kart sınırında bulunan oyuncular. Bu futbolcular Trabzon maçında sarı kart görmeleri halinde son hafta iç sahada oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

SOSA KONYASPOR’A KARŞI OYNAYAMAYACAK

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu ve kaptanı Sosa Konyaspor maçında cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Bordo-mavili ekibin 3. oyuncusu da sarı kart sınırında. Majid Hosseini, Filip Novak ve Kamil Ahmet Çörekçi sarı kart görmesi halinde son hafta karşılaşmasında forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri