Kartal K.Hamam’da

Konyaspor’un Konya’daki hazırlıkları dün yapılan çalışmayla sona erdi. Yeşil-beyazlılar, bugün Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girecekler. Kartal’da transfer çalışmaları devam ediyor
Konyaspor’da, Konya’da başlayan lig hazırlıkları dün sona erdi.. Yeşil-beyazlılar kamp için bugün sabah Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girecekler. Kartal’ın önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan günün ikinci antrenmanına Jones Troest dışında tüm oyuncular katıldı. Önceki gün 3 yıllık sözleşme imzalayan Avustralyalı kalecimiz Danny Vukovic, takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, üç grupta yapılan top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti.Üç gruba ayrılan oyuncular, iki grup halinde yarı sahada çift kale maç yaparken, diğer grup saha kenarına kurulan parkurda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı.

Konyaspor’a dün sabaha yapılan antrenmana, yeni transferlerden Danimarkalı Jones Troest’e katıldı. Dahası,.tekniki direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilene çalışma tam kadro ile yapıldı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, gruplar halinde polar saatle yapılan koşu ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman, açma-germe hareketleri ve koşu ile sona erdi. Kartallar akşamda bir çalışma yaptılar ve Konya’daki hazırlıkları tamamladılar.

TRANSFER DEVAM EDİYOR

Yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da devam ediyor.. Önceki gün, Avustralyalı kaleci Danny Vukovic, Çaykur Rizespor'dan Emrah Eren ve Almanya'nın Wehen takımından Aykut Öztürk'ün yanısıra iç transferde Serhat Akyüz’e imza attıran ve iki forvet ile bir sol kanat oyuncusu daha transfer etmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, isimlerini gizli tuttukları futbolcuların menajerleriyle görüşmelerini dün de sürdürdüler.. Alınan bilgilere göre, forvet olarak transferi ön planda tutulan oyunculardan biriyle anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi.. Bunun üzerine yöneticiler diğer isimlere yöneldiler. Bu arada, sol kanat dışında ön liberoya da bir oyuncu transferinin gündeme girebileceği ileri sürüldü..

ERCAN TAŞTEKİN’E BAŞARI DİLEĞİ

Konyaspor yönetim kurumlu, Emniyet Genel müdürlüğünde yeni bir göreve atanan Ercan Taştekin’e başarı diledi.. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle. “Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevini yürütürken Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ercan Taştekin'e, görev süresi içerisinde Konyaspor'a verdiği inanılmaz destek ve her an yanımızda olması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeni görevinin ülkemize ve kendisine hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyoruz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri