Kartal İzmir'e çıkartma yaptı!

İkinci yarının ilk maçında Bucaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyaspor, 19 kişilik oyuncu kadrosu ile İzmir'e gitti. Kartal, bugün ter idmanı ile Bucaspor maçının hazırlığını tamamlayacak

Torku Konyaspor İzmir’de.. İkinci yarının ilk maçını, yarın deplasmanda Bucaspor ile oynayacak yeşil-beyazlı takım galibiyete kilitlendi. Antalya kampının ardından Konya’ya dönerek ikinci yarı hazırlıklarını hafta boyunca tesislerde sürdüren Kartallar, Buca maçı hazırlıklarının Konya bölümünü Cuma günü tamamladılar ve dün sabah kahvaltısının ardından İzmir’e giderek kampa girdiler. Dün akşam saatlerinde Altay’ın Gaziemir tesislerinde çalışan, bugün de aynı tesislerde ter atacak olan Torku Konyaspor’da, sakat olan Neca ve kırmızı kart cezalısı Atilla kadroda yer almazken, Semih Aydilek ve yeni transfer Murat Akın 19 kişilik kadro ile İzmir’e götürüldü.

Torku Konyaspor'un İzmir kafilesinde şu futbolcular bulunuyor. Erdinç Yavuz, Kaya Tarakçı, Emrullah Şalk, Tolga Ünlü, Selim Ay, Ali Turan, Erkan Sekman, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı, Serkan Şahin, Şenol Akın, Murat Akın, Recep Aydın, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Erdal Kılıçaslan, Sinan Özkan, Ali Dere, Semih Aydilek. Ligin ilk yarısını 22 puanla, lider Manisaspor’un 9 puan gerisinde 11. sırada kapatan Torku Konyaspor’da hedef, Bucaspor’u sahasında yenerek ikinci yarı perdesini galibiyetle açmak ve sezonu ilik 6 takım arasında bitirerek Süper lige play-off maçlarından çıkmak.. Konyaspor yönetici, teknik adam ve futbolcular Buca maçı için 3 puanda birleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri