Kartal İzmir'e bugün uçuyor

Torku Konyaspor’da, Akhisar Belediyespor maçı öncesi sakat olan Ömer Şişmanoğlu dışında eksik yok. Hedef, Manisa deplasmanından puanla dönüp ikinci yarıya iyi başlamak ve güven tazelemek

SKUBİÇ MAÇ KADROSUNDA

Torku Konyaspor’da Akhisar Belediye Gençlik maçı için geri sayım başladı.  Ziraat Türkiye kupasında, İnegölspor galibiyetiyle gruptan çıkmayı garantileyerek moral kazanan yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü Manisa’da oynanacak Akhisar maçı için son çalışmayı dün Kayacak tesislerinde yaptılar ve dinlenmeye çekildiler. Bu sabah havayoluyla İstanbul üzerinden İzmir’e uçacak olan kartallar, Akhisar maçı hazırlıklarını öğleden sonra Manisa’da yapacakları antrenmanla tamamlayacaklar.

Torku Konyaspor’da, Akhisar maçı öncesi sakat olan Ömer Şişmanoğlu dışında eksik yok. Hedef, Manisa deplasmanından puanla dönüp ikinci yarıya iyi başlamak ve güven tazelemek. Kartal’da yeni transfer Skubiç’in oynama durumu maç öncesi belli olacak. Sloven futbolcunun maç kadrosunda yer alması beklenmekte.  

Torku Konyaspor’da futbolculara Manisa dönüşü, Ziraat Türkiye kupası programına göre  muhtemelen bir gün izin verilecek ve hafta içerisinde deplasmanda Kayserispor ile oynanacak Türkiye kupası maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yeniden başlanacak. Kayseri maçı Salı günü oynanması halinde futbolculara izin verilmeyecek.   

KOCAMAN UMUTLU

Aykut Kocaman, arka arkaya maçlar oynadıklarını ve hem kupada hem de ligde iyi işler yapmak istediklerini belirterek, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçını kazanarak ikinci devreye moralli başlamak istediklerini söyledi.

Yarın oynanacak Akhisar Belediyespor 18.hafta maçı hakkında görüşlerini açıklayan Kocaman, "Ligin ilk yarısını 26 puanla bitirdik. Sezon başından beri dillendirdiğimiz ve sanki yolunda yürüdüğümüz gibi gözüken ilk hedefimize ulaştık. Şimdi hedef olarak 50 puan barajı var. Umarım ve dilerim bunu kısa zamanda geçeriz ve üstüne çıkarız. Umutlarım ve beklentilerim bu yönde. Ama tabiki bu maç kazanmakla oluyor. Ligin bizim için ikinci yarısı hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçıyla başlayacak. İlk 3 maçımızın ikisini sıralama olarak üzerimizde bulunan takımlarla oynayacağız. Aslında ben bunların arasında ilk yarının son haftasında oynadığımız Beşiktaş maçını da ekliyorum. Son 4 maçımıza bakıldığı zaman Beşiktaş deplasman, Akhisar Belediyespor deplasman, arkasından Kayserispor iç saha ve sonra Galatasaray deplasman. Buradan sarsılmadan ve yıpranmadan çıkmak çok önemli. Galatasaray maçından sonra en azından göreceli olarak fikstüre bakıldığı zaman kağıt üstünde de olsa avantajımız gözüküyor. 8 maç içeride oynayacağız 6 maç deplasman gibi bir maç trafiği gözüküyor. Bu trafiğe girmeden önce Akhisar Belediyespor maçında özgüvenimizi tazeleyecek, lige başlamayı hissettirecek bir oyun ve skor en büyük beklentim. Oyuncularla bunu konuşacağız. Umarım ve dilerim top şansı da yanımızda olur" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri