Kartal izine çıktı

Konyaspor'da ikinci dönem hazırlıkları tamamlandı ve futbolculara iki gün izin verildi

Davraz’da, 11 gün süren kamp boyunca 14 antrenman yapan ve iki özel karşılaşma oynayan Konyaspor, hazırlık maçlarında Mersin İ.Y. ve MP Antalyaspor’u aynı skorlarla 2-1 mağlup etti.

Konyaspor’da ikinci dönem hazırlıkları tamamlandı ve futbolculara iki gün izin verildi. Lig öncesi hazırlıklara Konya’da, Tatlıcak tesislerinde başlayan ve 13 Temmuz Cuma günü Isparta Davraz’a giderek kampa giren yeşil-beyazlı takımda ikinci etap kampı dün sabah yapılan antrenmanla sona erdi. Sabah, saat 07.00’de başlayan antrenmanda oyuncular 45 dakika koşu yaparak antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Davraz’da, 11 gün süren kamp boyunca 14 antrenman yapan ve iki özel karşılaşma oynayan Kartallar, hazırlık maçlarında Süper lig takımları Mersin İ.Y. ve MP Antalyaspor’u aynı skorlarla 2-1 mağlup etti. İki gün izin yapacak Torku Konyaspor’da, üçüncü etap kamp çalışmaları 26 Temmuz Perşembe günü Bolu Koru hotelde akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak. Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yabancı oyuncular Robak ve Kere’nin yeni sezonda kadrosunda düşünülmemesi nedeniyle Angelov ve Ali Zeytuni’yi transfer eden yeşil-beyazlı takımda ayrıca yerli bir orta saha ve stoper oyuncusu alınacağı ileri sürüldü. Isparta kampına katılan ve Antalya maçının ikinci yarısında oynayan Angelov ile birlikte Ali Zeytuni’nin Bolu kampına katılarak takımla birlikte çalışacakları bildirildi. Robak için ise Süper ligden bazı takımlarla görüşmeler yapıldığı kaydedildi. Kere için de kendisine bir teklifte bulunulduğu ve yanıt beklendiği öğrenildi. 

ÖZKARA: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Isparta Davras ikinci etap kampının çalışmalar ve oynanan özel maçlar açısından faydalı geçtiğini belirterek oyuncuları performanslarından dolayı kutlayan Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, sezon öncesi hazırlıklarını iyi değerlendirip 34 haftalık lig maratonu sonunda Süper Lig hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Temsilcimizin MP Antalyaspor ile oynadığı özel maçı ve Isparta Davras kampını değerlendiren Hüsnü Özkara, “Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsi olağanüstü çalıştılar ve bizim adımıza çok faydalı bir kamp oldu. Süper Lig takımları Mersin İ.Y. ve MP Antalyaspor ile iki hazırlık maçı oynadık. Bizim için çok iyi bir deneyim oldu. Oyuncularımın kendi forma durumlarını ve bir üst ligdeki oyuncularla aralarında bir fark olmadığını görmeleri açısından çok iyi oldu. Ligde iyi yerlere gelebilmek, iyi mücadele edebilmek ve şampiyon olabilmek için buraları iyi geçmemiz gerekiyor. Şimdi önümüzde Bolu’da gerçekleştireceğimiz üçüncü etap kampımız var. Buraları iyi değerlendirip sezon sonunda hedefe varmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Özkara, 15 gündür Davraz’da kamp yaptıklarını ve iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını ifade ederek, “Geçen seneden gelen genç bir kadromuz var. Bu kadroyu tecrübeli oyuncularla takviye ettik. Üst ligten takımlarla yaptığımız karşılaşmalarla, oyuncuların arasında pek bir fark olmadığını, Türkiye’de çok yetenekli genç oyuncuların olduğunu bir kez daha göstermiş olduk” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri