Kartal izine çıktı

Konyasporun Avusturya kampı sona erdi ve takım dün Türkiyeye döndü.

Transferde ise, iki yabancı dışında dün yeni bir gelişme daha yaşandı ve Kasımpaşa’dan ayrılan Emre Toraman ile anlaşma sağlanarak dün 2 yıllık sözleşme imzalandı. Slovak oyuncuların da ismi açıkladı.  
Konyaspor'umuzun 18 Temmuz Cumartesi günü Viyana yakınlarındaki Sportschule Lindabrunn'da başlayan üçüncü etap hazırlık kampı önceki akşam akşam saatlerinde Admira Wacker Arena stadında oynanan, ancak 38. dakikada sağanak yağış nedeniyle yarıda kalan FK DAC Dunajska Streda özel maçıyla tamamlandı.. 12 gün süren kamp boyunca çabukluk ve koordinasyon çalışmaları ile taktik antrenmanlara ağırlık veren yeşil-beyazlılar, bu süre içerisinde 4 hazırlık karşılaşması oynadı.
KARTALLAR DÜN DÖNDÜ
Eskişehirspor ile yapılması gereken karşılaşma ertelenen, ilk hazırlık maçında Polonya 1.Lig takımlarından Polonia Warsava ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'un golünü penaltıdan Montano atmıştı.. Kartallar, ikinci karşılaşmada Macaristan'ın köklü kulüplerinden Ferencvaros'u Ramazan Kahya'nın attığı golle 1-0 mağlup ettik. Slovak FC Slovacko ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlılar, dördüncü ve son hazırlık maçında Slovenya'dan FK DAC Dunajska Streda ile karşılaştı. Ancak, maç 38.dakikada yağan sağanak yağmur nedeniyle tamamlanamadı. Konyaspor, ikinci etap Avusturya kampını dün tamamladı ve Yurda döndü.. Futbolcular iki günlük izinin ardından Pazartesi günü Konya’da toplanarak Tatlıcak tesislerinde çalışmalara başlayacaklar. Kartallar, önümüzdeki hafta sonunda ise muhtemelen deplasmanda bir özel maç yapacaklar.
EMRE TORAMAN DA TAMAM
Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.. Avusturya kampında izlenen ve prensipte anlaşma sağlanan Slovakyalı iki forvet oyuncuları  Ivan Lietava ve Peter Grajciar’ın  
 Pazartesi günü Konya’ya gelecekleri bildirildi. Biri Çek Cumhuriyeti, diğeri de Slovakya 1. liginde top koşturan iki futbolcuyla da 3’er yıllık sözleşme yapılması planlanıyor.. Bu iki futbolcunun dışında dün yeni bir gelişme daha yaşandı.. Avusturya kampından dönen Başkan Bahattin Karapınar ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, Kasımpaşa’dan ayrılan ve dün Konya’ya gelen orta saha oyuncusu Emre Toraman ile masaya oturdular.. Yapılan görüşmenin ardından 2 yıllık anlaşma sağlanan Emre Toraman ile sözleşme imzalandı. Bu futbolcunun Pazartesi günü de basın önünde imza atacağı ve takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi. Öte yandan; Konya’da çalışan İbrahim Ege ve Mehmet Sedef’in durumu da dün akşam görüşülecekti.. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri