Kartal: İyi Hazırlandığımız Maçı Kaybettik

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, iyi hazırlandıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan...

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, iyi hazırlandıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçta Akhisar Belediyespor'un kendilerinden daha istekli ve arzulu oynadığını söyledi. Akılcı oynadıklarını kaydeden Kartal, "Yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi bildiler. Biz değerlendiremedik. İkinci yarıya daha temkinli yaklaşmayı beklerken, yediğimiz golle demoralize olduk. Pas hataları yapmaya başladık. Rakibimizin oyunu ortaya çıktı. Rakip iyi mücadele etti, tebrik ediyoruz. Biz de iyi mücadele ettik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz." dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kartal, "Oyunlar içinde zaman zaman düşüşler çıkışlar olabilir. Biz şu anda teknik ve fiziksel olarak baktığımız zaman takımın her geçen gün yükseldiğini görebiliyoruz. Elimizdeki verilere göre takip ediyoruz. Sakatlıklar var diye bahanelere sığınmayacağız. Belki günümüzde değildik, yenildik." diye konuştu.

Bir gazetecinin günün en iyileri olan Gekas ve Bilal’e önlem alınıp alınılmadığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Kartal, "Bizim tarzımıza uygun olmayan yeterli derecede topu yere indiremedik. Oyunu dengeleyemedik. Dengelediğimiz zaman bir anda lüzumsuz, geriden uzun toplarla oynamaya başladık. Bu dönen toplarla rakibimizin öndeki hızlı adamları çabuk oyuncularıyla boş alanlar buldular, onlarda yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiler. Maçı kazandılar, bundan ders çıkaracağız." şeklinde cevap verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri