Kartal iyi gidiyor:2-0

Torku Konyaspor, kamp yaptığı Slovenya'da Hırvatistan 1.Ligi ekiplerinden Hrvatski Dragovoljac takımıyla karşılaştı.

Torku Konyaspor, kamp yaptığı Slovenya'da Hırvatistan 1.Ligi ekiplerinden  Hrvatski Dragovoljac takımıyla karşılaştı.  Yeşil-beyazlılar, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede rakibini Ali Dere ve Atilla'nın golleriyle 2-0 mağlup etti

Torku Konyaspor, Slovenya kampında oynadığı ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılarak, sergilediği performansla iyi yolda olduğunu gösterdi.  Slovenya'nın Bled şehrinde sürdürdüğü üçüncü etap kamp çalışmaları içerisinde ikinci hazırlık maçında Hırvatistan 1.Ligi ekiplerinden  Hrvatski Dragovoljac takımıyla karşılaşan yeşil-beyazlılar, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede rakibini 2-0 mağlup etti.  Yerel saatle 18:30'da başlayan maçta temsilcimizin gollerini Atilla Yıldırım ve Ali Dere kaydederken, Ali Turan'ın bir vuruşunda top direkten döndü.Kartallar, Hrvatski Dragovoljac ile oynadığı maçta ilk devre Kaya, Tolga, Elvis Kokalovic, Erdinç Yavuz, Mehmet Uslu, İshak Çakmak, Kibong Mbamba, Şenol Akın, Recep Aydın, Erdal Kılıçaslan, Ezechiel N'Douassel, ikinci devre ise İtandje, Ali Turan, Selim Ay, Elvis Kokalovic (Abdülkerim Bardakçı), Muhammet Yürükuslu, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Tomas Borek, Recep Aydın (İsmail Güven), Erdal Kılıçaslan (Ali Dere), Ezechiel N'Douassel (Atilla Yıldırım) kadrosuyla mücadele etti.
AHMET ŞAN: İYİ YOLDAYIZ
Torku Konyaspor'un Slovenya’da devam eden üçüncü etap çalışmalarında takımın yanında olan ve Hrvatski Dragovoljac ile oynanan hazırlık maçını izleyen başkan Ahmet Şan, takımın iyi yolda olduğunu gördüğünü ve bunun kendilerini sevindirdiğini söyledi. Sezon başı olmasına ve eksikleri bulunmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini ifade eden başkan Ahmet Şan, açıklamasını şöyle sürdürdü.  "Her ne kadar hazırlık maçlarında alınan sonuçlar önemli olmasa da lig öncesi teknik heyetimiz adına moral verici bir durum ve alışmaların ve planlamaların neresinde olduklarını görüyorlar. İskeleti korunmuş ve üzerine takımımıza fayda sağlayacağına inandığımız oyuncuları dahil ederek oluşturduğumuz kadromuz, geçen sezon en önemli özelliği olan topa daha fazla sahip olma ve mücadelesi, kazanma hırsını gördüğümüz kadarıyla bıraktığı yerden devam ettiriyor. Tabi ki, bu maçlar lig için ölçü olamaz. Ama hocamızın kafasındaki oyun mantalitesini uygulaması adına prova niteliğinde. Torku Konyaspor'un iyi yolda olduğunu görmek bizleri mutlu etti.. Lige kadar var olan eksiklerimizi gidererek ve yapacağımız birkaç takviye ile ligde korkulu rüya gören değil, rakiplerinin korkulu rüyası olan bir takım olacağız. Bu konuda inancımız tam."  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri