Kartal işini bilir

Bank Asya 1. Ligde 20. hafta maçında Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyasporda moraller iyi. Saat 13.30da başlayacak karşılaşmayı TRT naklen yayınlayacak
Konyaspor, pazar günü deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya gelecek. Tavşanlı Ada stadyumunda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak maçı İzmir Bölgesi'nden Hüseyin Sabancı'nın yönetecek. Sabancı'nın yardımcılıklarını Nihat Samuk ve Şenol Ersoy yaparken, maçın dördüncü hakemi Erhan Sönmez. Karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak. Ligde, ilk yarıda tek yenilgisini aldığı rakibini deplasmanda mağlup ederek rövanşı almayı amaçlayan Konyaspor’da moral süper. Planlar 3 puan üzerine yapıldı. Konya’daki hazırlıklarını dün sabah Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen ter idmanıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar, öğle yemeğinin ardından Kütahya’ya giderek Hilton otelde kampa girdiler.
5 FUTBOLCU 3 SARI KARTLI
Konyaspor’da, sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışan Muhammet’in durumu bugün maç öncesi belli olacak. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Ertuğrul ise büyük bir olasılıkla ilk 11’de yer alamayacak. Yeşil-beyazlı takımda, kaleci Pawelek ile birlikte Erdinç, Selim, Robak ve Muhammet 3 sarı kartlı. Bu futbolcular bir maçta daha kart görmeleri halinde yönetmelik gereğince bir sonraki hafta forma giyemeyecekler. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek-Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah-Serkan, Perez- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak.
Konyaspor yönetici ve teknik adamları, ilk yarıda tek yenilgiyi aldıkları Tavşanlı Linyitspor’u evinde yenerek rövanşı almak istediklerini dile getirdiler. Basın sözcüsü Güven Öten, “iyi bir takımız. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Bu nedenle Tavşanlı Linyispor maçına da galibiyet için çıkacağız. Kazanmamamız için bir neden yok Teknik kadro ve oyuncularımıza güveniyoruz. Zirve takımlarından kopmama adına bu maçtan 3 puanla dönmemiz gerekiyor” diye konuştu.
LİNYİTSPOR İLE İKİNCİ MAÇ
Konyaspor ile Tavşanlı Linyitspor, bugün ikinci kez karşı karşıya gelecekler. Ligin ilik yarısında Konya’da yapılan maçı Linyitspor 1-0 kazanmıştı.  Maçın hakemi Hüseyin Sabancı ise, Kartal’ın bu sezon 3. maçına çıkacak. Sabancı, daha önce ligin ilik haftasında Kasımpaşa ile oynanan ve 0-0 sona eren maç ile Konyaspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı Denizlispor karşılaşmasında düdük çalmıştı.
ÖZDEMİR: RÖVANŞI ALMALIYIZ
Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, bugün oynanacak maçtan umutlu olduğunu belirterek, “kendi sahamızda bize tek yenilgi tattıran Tavşanlı Linyitspor’dan rövanşı almak için varımızı yoğumuzu sahaya yansıtacağız” dedi. Linyitspor’un deplasmanda Bucaspor’u 7-2 gibi bir skorla yenmesi kendilerini etkilemediğini bildiren Özdemir, “Şartlar ne olursa olsun biz bu maça kazanmak için çıkacağız. Bunu da başaracak güce ve inanca sahibiz. Bizi kendi sahamızda üzen tek takım Linyitspor’du, dolayısıyla bu maça ilaveten rövanş maçı gözüyle de bakıyoruz” diyerek, Konya’ya puansız dönmeyeceklerinin mesajını verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri