Kartal hızını kesmedi

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Konyaspor, Bucaspor maçının çalışmalarına devam ediyor

Lig’e iyi bir başlangıç yapmak isteyen Konyaspor, Bucaspor maçının çalışmalarına devam ediyor. Basın Sözcüsü İbrahim Çınar’ın verdiği iftar yemeğinde Konya’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri Yönetim Kurulu ile buluştu.

Konyaspor’u, ligin ilk haftasında Bucaspor ile oynanacak maçın heyecanı sardı. Yeni sezonda şampiyon olarak Süper lige çıkmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, üç günlük izinin ardından başlayan hazırlıklar devam ediyor. Lige kadar taktik antrenmanlara ağırlık verecek olan Kartal’da, futbolcuların istekli olmaları yüzleri güldürüyor. Lig perdesini 26 Ağustos Pazar günü Bucaspor ile oynayacağı maçla açacak olan Torku Konyaspor, bu karşılaşmayla uzun aradan sonra seyircisi karşısına çıkacak. Bucaspor’u yenerek lige galibiyetle başlamayı amaçlayan temsilcimizde eksik yok. Temsilcimizde moraller yerinde Yönetici ve teknik adamlar geleceğe umutla bakıyor.

Önceki akşam saatlerde teknik-taktik çalışan Kartallar, dün de akşam taktik ağırlıklı bir çalışma daha gerçekleştirdiler. Hazırlıklar bugünde tek antrenmanla sürecek.  Torku Konyaspor, hafta sonunda muhtemelen Konya’da Adana Demirspor ile özele maçta karşı karşıya gelecek.  Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Yeşil-beyazlılar Karşıyaka’nın golcü futbolcusu Şaban Genişyürek ile görüşmelerini sürdürüyor. Almanya İllertırsen 1986 doğumlu Şaban Genişyürek, geçtiğimiz sezon Karşıyaka ile 2 yıllık sözleşme yapmış, Karşıyaka sözleşme şartlarını yerine getirmeyince sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etmişti. Bonservisi elinde olan golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde Konyaspor’a imza atması bekleniyor. Ayrıca, ismi açıklanmayan bir yabancı kaleciyle görüşmeler yapıldığı ileri sürüldü.

İBRAHİM ÇINAR’DAN İFTAR YEMEĞİ

Basın Sözcüsü İbrahim Çınar’ın Sille Kültür Evi’nde verdiği iftar yemeğinde Konya’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri Yönetim Kurulu ile buluştu. Basın Sözcülüğü görevini Güven Öten’den devralan yeni Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, ‘Meselemiz Konyaspor ve tek düşüncemizde Torku Konyaspor’un hak ettiği Süper Lig’e yükselmesi. Bunu zorlu geçecek sezon sonunda başararak herkesi sevindireceğiz” dedi.

19 Temmuz’da yapılan Olağanüstü Genel Kurulda göreve gelen yönetim kurulunda Basın Sözcülüğü görevini Güven Öten’den devralan İbrahim Çınar  bir iftar yemeği verdi. Sille Kültür Evi’ndeki yemeğe Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Konya’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan eski Basın Sözcüsü Güven Öten, değişik dönemlerde 7 seneye yakın bulunduğu Basın Sözcülüğü görevini layıkıyla yerine getirdiğine inandığını belirtirken, İbrahim Çınar’a görevinde başarılar diledi.

Yönetimdeki görev değişikliğinin ardından Basın Sözcülüğü gibi önemli bir göreve geldiğini belirterek konuşmasına başlayan yeni Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, “Öncelikle davetimize geldiğiniz ve bizimle birlikte olduğunuz için herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü olarak sizlerle İnşallah hep güzel haberlerle birlikte oluruz” diye konuştu. Yeni bir heyecanla yeni sezona başlayacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, takımımızın yapılan takviyelerle Süper Lig için iddialı takımlardan biri olduğuna işaret ederek, “Yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen yönetim kurulumuz en iyisini yapma adına yoğun bir uğraş veriyor. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig hedefini yakalarız” derken, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu ve sohbet toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri