Kartal hırs küpü

Bank Asya 1. Lig’in ikinci yarısında kötü sonuçlar alan Konyaspor, yarın Hacettepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Erdal, çıkışlarının süreceğini söyledi

Konyaspor’da, Hacettepe maçının hazırlıkları dün yapılan taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti. Pazar günü, ligde kalma mücadelesi veren Hacettepe ile zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılar’da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam saatlerde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Koray İçten, Uğur Akdemir ve Oğuz Özden’in takımdan ayrı çalıştığı antrenman, çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam eden çalışma, taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Kartallar, dün öğleden sonra maçın oynanacağı saatte, taktik çalışması yaptılar ve Hacettepe maçının provasını gerçekleştirdiler.  Futbolcular, akşam da tesislerde kampa girdiler.. Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak.
Yeşil-beyazlı takımda, sakat olan Koray ve Uğur kadroda yer alamayacak. Tam hazır olmayan Serhat’ın durumu ise bugün belli olacak. Kocaelispor’dan sonra Hacettepe’yi de yenerek ilk 6 hedefine emin adımlarla ilerlemeyi amaçlayan Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular tek sözde birleştiler, galibiyet. Öte yandan, maçın biletleri 1-60 TL arasında değişin ücretlerle Biletx gişelerinden satışa çıkartıldı.
ERDAL: HACETTEPE’Yİ GEÇECEĞİZ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Erdal Kılıçaslan, yarın oynanacak Hacettepe maçını mutlaka kazanacaklarını belirterek, “Taraftarlarımızın desteği ile sahadan 3 puanla ayrılacağız” dedi.
Ligin ikinci yarısında istedikleri sonucu bir türlü alamadıklarını, ancak Kocaelispor galibiyetiyle hem 3 puan hem de büyük bir moral kazandıklarını söyleyen Erdal, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Futbolda her takımın yaşayabileceği bir çıkışın inişi vardır. Biz bu inişi yaşadık. Bu yüzden çok üzgünüz. Ama Kocaelispor'a karşı aldığımız galibiyetle kötü gidişe dur dediğimize inanıyorum. Kazandığımız 3 puanla çıkışa geçtik. Bu galibiyeti devam ettirip seriye dönüştürmek istiyoruz. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Ziya hocamızın gelişi takımımız üzerinde yeni bir hava oluşturdu. Herkes çok istekli. Çalışmalarımızı ve isteğimizi sahaya yansıtarak Hacettepe ile oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.”
Konyaspor’un yeni teknik direktörü Ziya Doğan’ın takıma önemli bir sinerji kattığını söyleyen genç futbolcu, “Her hocanın takımlar üzerinde ayrı bir faktörü vardır. Bazı hocalar inanılmaz motive der. Bazı hocalar motive eder ama oyuncular buna karşılık veremez. Ziya hocamız motive işini çok iyi yapıyor. Kendimize geldik diyebilirim. Başlangıcı Kocaelispor maçı olan çıkışımızı kalan haftalarda da alacağımız galibiyetlerle devam ettireceğimize inanıyorum. Ben üzerimizdeki takımları değil önümüzde oynayacağımız maçları düşünüyorum. Biz maçlarımızı kazanalım gerisi zaten kendiliğinden gelir. Her maça galibiyet için çıkacağız. Biz kazanarak işimizi yapacağız, sonucu ne olursa ona da razı olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri