Kartal. Hedefimiz zirve

Türk Telekomu kendi sahasında 2-0la geçmeyi başaran Şekersporda moraller yerinde. Teknik adam Kartal, haklı bir galibiyet aldıklarını ve zirve hedeflerini sürdüreceklerini söyledi
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Türk Telekom’u ağırladı. 7. haftada Türk Telekomspor’u Şinasi’nin son 20 dakikada atağı gollerle 2-0 mağlup eden temsilcimiz Şekerspor’da galibiyet sevinci sürüyor. Bu galibiyetle puanını 40’a çıkaran yeşil-beyazlılar, grup birinciliği için önemli bir virajı aşmış oldu. Dün oynanan Kırşehir-Zeytinburnu maçında Zeytinburnu’nun 4-0 yenilmesi ile yeşil-beyazlılar yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
Aldığı bu galibiyetle büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, klasman grubunun 8. haftasında deplasmanda Etimesgut Şekerspor ile karşı karşıya gelecek. Telekom galibiyetinin ardından dünü izinli geçiren Şekerspor, ligin alt sıralarında bulunan Etimesgut Şeker maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çift idmanla başlayacak.
Zorlu Türk Telekom maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bundan sonraki tek hedeflerinin grubu birici bitirerek Play-Offlara kalmak olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Play-Off’u sonuna kadar zorlayacağız. Sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Nihai hedefimiz kalıcı olmaktı ama alacağımız sonuçlar da bizi liderliğe doğru götürüyor. Oyuncularımı yürekten kutluyorum, hepsi iyi mücadele etti, bu saatten sonra hedefimiz grup şampiyonluğudur, bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün iyi mücadele ettik, ikinci yarı etkisiz kaldığımız zamanlar oldu ancak sonuçta kazanmak çok güzel. 3 puan aldığımız için çok mutluyum” dedi.
Kartal, bir gazetecinin “Şinasi ile maçtan önce bir görüşme yaptınız mı” şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi: “Şinasi’yi 59, 60. dakikalar gibi oyuna almayı düşünüyordum zaten. Bizim her saha ve hava şartlarına göre oynayacak oyuncumuz kadromuzda mevcut. Şinasi’yi sonradan oyunu hareketlendirecek bir oyuncu diye planlamıştım. Öyle de oldu, Şinasi tam anlamıyla konsantre olduğu bir maçta bize galibiyeti getirdi. Ama oyuna baktığınızda takımın genelinin mücadele ettiğini görmek güzel.”
ŞİNASİ, ŞEKER’E HAYAT VERDİ
Şekerspor’un iki hafta önce evinde Zeytinburnuspor ile oynadığı karşılaşmada performansıyla saç baş yolduran Şinasi Ev, Telekomspor karşılaşmasında attığı gollerle takımına hayat verdi, taraftarla barıştı. 58.dakikada Özgür Nasuh’un yerine oyuna giren Şinasi, 70.dakikada Sacit’in pasında mükemmel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Golden 3 dakika sonra Emre’nin nefis pasında da yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren golü attı. Zeytinburnuspor maçında oyundan çıkan taraftarın, bir daha Konya’ya gelme diye protesto ettiği Şinasi, attığı goller, sergilediği mücadeleyle taraftara hem tokat gibi bir cevap verdi, hem de Şekerspor’a gönülden bağlı olduğunu cümle aleme gösterdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri