Kartal havaya girdi

Torku Konyaspor’da Hollanda kampında geri sayıma başladı

Torku Konyaspor’da Hollanda kampında geri sayıma başladı. Kamp 4 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. Kartal'da, Hollanda dönüşü futbolculara iki gün izin verilecek. Ardından, üçüncü dönem çalışmaları için Bolu’da kampa girilecek

Lige önce Isparta Davraz ve ardından da Hollanda’nın Arnhem kasabasında gerçekleştirilen kamplarla hazırlanan yeşil-beyazlı takım, Hollanda’da yoğun antrenmanlarla birlikte 5 hazırlık maçı oynadı ve sergilediği performansla  lig öncesi ümit verdi. Torku Konyaspor’un önceki akşam teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmana hasta olan Mehmet Abdullah Çoban ve dinlendirilen Hasan Salih Kabze katılmadı. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 4'e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Daha sonra dört takıma ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak mini turnuva maçları oynadı. Turnuvanın şampiyonu Kaya Tarakçı, Mehmet Güven, Djalma Campos, Ciprian Marica, Gökay Işıtan, Elvis Kokalovic ve Tufan'dan oluşan beyaz takım oldu.

Kartallar dünü de akşam saatlerinde Papendal otelin sahasında gerçekleştirdikleri taktik antrenmanla geçirdi. Torku Konyaspor, bugün ise, saat 17.00’de Sportpark Bezelhorst sahasında Hollanda 2. ligi takımlarından De Graafschap ile karşı karşı gelecek. programda değişiklik olmaması halinde Pazar günü de Hollanda Eredivise 1. ligi takımlarından Utrecht ile son hazırlık maçını oynayacak olan yeşil-beyazlıların Hollanda kampı  4 Ağustos Pazartesi günü sona erecek ve takım Türkiye’ye dönecek.
Torku Konyaspor’da, Hollanda dönüşü futbolculara iki gün izin verilecek. Ardından, üçüncü dönem çalışmaları için Bolu’da kampa girilecek. Kartallar, bu kamp dönemi sonunda da Ankara’da düzenlenecek TSYD kupası turnuvasında mücadele edecek. Bu maçlar, lig öncesi son güç denemesi olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri