Kartal, hafife almıyor

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Samsunsporla karşılaşacak olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde sürdürülüyor. Yeşil-beyazlı ekipte Poljac ve Görkem cezalı

Pazar günü, ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Samsunspor’u konuk edecek olan lider Konyaspor’da, bu maçına hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Dahası, yeşil-beyazlılar, Samsunspor’u hafife almıyorlar. Adana maçının ardından verilen bir günlük izinden sonra Tatlıcak tesislerinde topbaşı yapan yeşili-beyazlılar dün ise taktik ağırlıklı antrenmanla geçirdiler.

Konyaspor’da, Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan haftanın ilk antrenmanına sakatlıkları bulunan Uğur Akdemir ve Haluk Tanrıseven katılmazken, Umut Kekilli ve Dursun Karatay takımdan ayrı koşu yaptı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan  antrenman, gruplar halinde yapılan koşu çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak, Samsunspor karşılaşmasının provasını gerçekleştirdiler. Bugün kombine, yarın da ter idmanı yaparak hazırlıklar tamamlanacak ve futbolcular Tatlıcak sosyal tesislerinde kampa alınacak. Konyaspor’da, sakat olan Koray dışında, sarı kart cezalısı olan Görkem ve Poljac Samsun maçında forma giyemeyecekler.  
Öte yandan, Konyaspor ile Samsunspor arasında yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Sporseverler maçı 3 ila 60 TL arasında değişen fiyatlarla izleyebilecekler. Biletler, belirlenen ücretlerle dünden itibaren biletx gişelerinden satışa çıkartıldı. Bilet fiyatları şöyle açıklandı. Kale arkası tribün: 3 lira.. Maraton, yeni yeşil ve eski yeşil tribün: 5 lira.. Kapalı tribün: 20 lira. VİP tribün: 60 lira. Misafir takım tribünü: 5 lira..
YÖNETİM: AİDATLARINIZI YATIRIN
Konyaspor Yönetim Kurulu, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla, genel kurul üyelerinin aidatlarını ödemeye davet etti. Konyaspor’un yönetiminin bu konudaki açıklaması şöyle:
 “Sayın Bahattin Karapınar Başkanlığında göreve geldiğimiz günden bu yana bir plan dâhilinde öncelik sırasına göre yönetimsel manada eksiklikleri gidermeye ve var ise yanlışları düzeltmeye çalıştık. Şimdi sıra Konyaspor’umuza gönül veren genel kurul üyelerimizin heyecanlarına heyecan katmaya geldi. Bundan sonra yaşanacak seçimli kongrelerimize üyelerimizin koşarak gitmesini istiyoruz. Yaşanacak kongrelerin Konyaspor’un tarihine ve şanına yakışır bir büyüklükte ve mümkün olabilecek en büyük katılım ile yapılmasını istiyoruz. Bu amacımızı gerçekleştirmenin ilk adımı olarak geçmiş yıllara ait aidat borçlarını ödemeyen üyelerimizin bu borçlarını en geç 31.12.2009 tarihine kadar ödemelerini rica ediyoruz. Ödemelerini yapmayan, üyelerimizin heyecanlarını kaybettiklerini kabul edilecek ve tüzüğümüz gereği üyeliklerine son verilecektir” denildi.
HAKEM SÜLEYMAN ABAY
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; 6 Aralık Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13:30’da başlayacak Konyaspor-Samsunspor karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Nihat Samuk yaparken, maçın dördüncü hakemi Adnan Güngördü. Bank Asya 1.Lig’in 15.haftasında oynanacak karşılaşmalar ve yönetecek hakemler şöyle: 5 Aralık 2009 Cumartesi: Saat 13:30 Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Bucaspor: Mürvet Sezer Saat 13:30 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Hacettepe Spor: Erbay Aldemir 6 Aralık 2009 Pazar: Saat 13:30 Konyaspor-Samsunspor: Süleyman Abay Saat 13:30 Karşıyaka-Kocaelispor: Nihat Akman Saat 13:30 Orduspor-Boluspor: Hüseyin Sabancı Saat 13:30 Kartalspor-Adanaspor: Mustafa İlker Coşkun Saat 13:30 Dardanelspor-Giresunspor: Mete Kalkavan Saat 13:30 Çaykur Rizespor-Mersin İdman Yurdu: Taner Gizlenci. 7 Aralık 2009 Pazartesi: Saat 20:00 Kayseri Erciyesspor-Altay: Barış Şimşek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri