Kartal, Hacettepe’ye bileniyor

Konyaspor, Bank Asya 1. Ligin 12. haftasında, Başkent deplasmanında Hacettepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük izin sonrası akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde saat 18:00'de başlayan antrenmana tedavisi İzmir'de devam eden Koray İçten ve hastalığının tedavisi tesislerde yapılan Volkan Koçaloğlu katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda Kocaelispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular koşu ve açma-germe hareketleri ile çalışmayı tamamlayarak tesislere geçerken, diğer oyuncular tempolu koşu çalışması ve yarı sahada oynanan çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman, açma-germe hareketleriyle sona erdi.

KARTAL’DA MORALLER SÜPER
Kartallar dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Çalışmaya Erdal Kılıçaslan dışında tüm oyuncular katıldı. Sağanak yağış altında yapılan ve düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra Amerikan futbolu oynadılar. Çalışmada futbolcuların moralinin çok iyi olduğu gözlendi. Dört gruba ayrılan takımımızda oyuncular dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç yaparken, diğer gruplar kondisyon ve tempolu koşular yaptılar.. Bu arada, Serhat Akyüz dün sabah Belediye hastanesinde kontrolden geçirildi. Konyşaspor’da Koray hazırlıklarını İzmir’de sürdürüyor.  Kartallar bugün ise taktik ağırlıklı antrenmanda, Hacettepe maçının taktiğini deneyecekler. Cuma günü biri çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlılar Ankara’ya Cumartesi günü gidecekler. Konyaspor’un Başkent seferinin programı ve kamp yapılacak otel bugün netleşecek.
DEPLASMAN DUVARCI İLE KÖKOĞLU’NDAN
Konyaspor’un Hacettepe deplasman masraflarını karşılayacak olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı ve Kaya Tavukçuluğun sahibi Müfit Kökoğlu, Konyaspor’un süper ligde yerini alması için gerekli desteği vereceklerini ifade ettiler.
Bank Asya 1. Liginde misafir olduğuna inandıkları ve halen lider olan Konyaspor’un Türkcell Süper Ligde yerini alması için geçmiş yıllarda olduğu gibi maddi ve manevi her türlü desteği vermek durumunda olduklarını belirten Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Bekir Duvarcı, “Pazar günü Ankara’da oynanacak olan Konyaspor-Hacettepe maçının deplasman giderlerini Kaya Tavukçuluğun Sahibi ve İş Adamı Müfit Kökoğlu ile birlikte tamamen kendi tasarruflarımızla, karşılayacağız. Başta ekonomi olmak üzere birçok dalda ilimize canlılık getirdiğini bildiğimiz Konyaspor’un etrafında halkımızın kenetlenmesi en büyük dileğimizdir.”
Duvarcı, Hacettepe maçının Konyaspor’un galibiyeti ile sonuçlanmasını ve 3 puanla şehrimize dönmelerini temenni ettiklerini belirterek, “Bizler adına Konya Mobilyacılar Odası Başkanımız Mehmet Günbaş, Konyasporla birlikte takıma destek anlamında Ankara’ya gidecek. Konya’da yaşayan insanlar olarak, Konyaspor’un alacağı başarılı sonuçların bizleri mutlu edeceğinin bilinmesini istiyoruz. Takımın başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyacı var” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri