Kartal güç depoluyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren konyaspor’da, bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin yeni file bekçisi Mariusz Pawelek’de kampa katıldı ve dün sabah sözleşme imzaladı.
Spor-Toto süper lig, ikinci yarı hazırlıklarını Belek’te sürdüren Konyaspor’da Barbaros’tan sonra yeni transfer edilen Polonyalı kaleci Mariusz Pawelek’de kampa katıldı ve dün sabah sözleşme imzaladı. İngiltere Premier liginden transferi gündemde olan forvet oyuncusu Utaka’nın ise bugün geleceği bildirildi. Belek Adora otelde kamp yapan yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerinde büyük bir bölümü sis altında yapılan taktik antrenmanı teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirildi. Çalışmaya katılmayan Serkan Şahin takımdan ayrı olarak salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Pazar günü akşam saatlerinden Antalya’ya gelen ve kampa dahil olan Montano dün sabah0 tek başına antrenman yaptı. Takımda tek eksik, Ülkesinin Milli takımında bulunan Abbas.  Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman iki grup olarak yapılan pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra hücum ve savunma organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Konyaspor’da, yeni transferlerden Barbaros’dan sonra, Polonya'nın Wisla Karakow takımından transfer edilen milli kaleci Mariusz Pawelek önceki gün öğle saatlerinde Belek kampına katıldı. 29 yaşındaki tecrübeli kaleci akşam yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Kartal’da, dün sabah kaleciler teste tabi tutuldu. ikinci yarı hazırlıklarını dün saat 16.00’da, Adora Football Center sahasında takım halinde gerçekleştirilen teknik-taktik antrenmanıyla sürdürüldü.. Bugün ve yarın çift çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını ise 7 Ocak Cuma günü, Almanya Bundesliga 2. lig  takımlarından Arminia Bielefeld ile yapacak. Konyaspor’unu özele maçlardaki diğer rakipleri, 11 0cak Salı günü Hollanda 1.Ligi takımlarından Williem ve Rusya 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Spartak Moskova..
PAWELEK’TEN 1,5 YILLIK İMZA
Konyaspor yönetimi, Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği 29 yaşındaki milli kaleci Mariusz Pawelek ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Kamp yapılan Adora Golf Resort Hotelde düzenlenen törende konuşan  Pawelek, "Buraya başarılı olmaya geldim. Benim başarılı olmam takımın başarısı demektir. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Oldukça zor ve çetin geçecek sezonun ikinci yarısı öncesinde kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda uzun süredir kendisini takip ettiğimiz ve takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız 29 yaşındaki Polonya Milli Takım kalecisi de olan Mariusz Pawelek ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Pawelek'in takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Düşüncemiz her zaman ifade ettiğimiz gibi Konyaspor'un kalıcı ve önemli hedefler peşinde koşması" şeklinde görüş belirtti.
İlk kez ülkesi dışına çıktığını belirterek açıklamasına başlayan yeni transfer Mariusz Pawelek, "Benim için yeni bir tecrübe ve heyecan olacak. Konyaspor, Avrupa'nın en iyi ligleri arasında gösterilen ve herkes tarafından dikkatle takip edilen Türkiye liginin önemli kulüplerinden. Buraya başarılı olmaya geldim.Benim başarım takımımın başarısı anlamına geliyor. Bunu gerçekleştirerek hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri