Kartal, güç depoluyor

Ankara Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor güç depolamaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, dün sabah otelin sahasında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Kartal’da moraller iyi
Konyaspor’un Kızılcahamam kampı, günde çift antrenmanla devam ediyor. Cumartesi akşam saatlerinde Konya’dan ayrılan ve Kızılcahamam’da ilk çalışmayı Pazar günü sabah yapan Kartallar, aynı gün akşam ise teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde ikinci antrenmana çıktılar.. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı.

Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki grupta yapılan top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Kaleciler Gökhan Tokgöz ve Danny Vukovic kaleci antrenörü Hakan Polat yönetiminde özel bir çalışmaya tabi tutulurken, antreman dönüşümlü olarak yapılan teknik-taktik ve çabukluk-koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, açma-germe hareketleriyle sona erdi.

KONYASPOR’DA TEMPO ARTIYOR

Konyaspor’da antrenman temposu giderek artıyor. Yeşil-beyazlılar, dün sabah ise, Patalya otelin sahasında kondisyon ağırlıklı biri çalışma yaptılar. Düz koşuyla başlayan çalışma 25 ve 15 dakikalık 2 seriden oluşan toplam 40 dakikalık koşu çalışması ile devam etti. Antrenman, 10 dakikalık tempolu koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çalışmanın ardından yorgun düşen futbolcular kendilerini odalarına güçlükle atabildiler. Kartallar, dün akşam saatlerinde ikinci çalışmayı gerçekleştirdiler. Konyaspor’da, 27 kişiden oluşan Kızılcahamam kampı 16 Temmuz Cuma günü sona erecek ve ardından futbolculara iki gün izin verilecek. Konyaspor’un kamp kadrosu şu futbolculardan oluşuyor. Serhat Akyüz, Görkem, Ufukhan, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Eser, Erdal, Bassim Abbas, Mahamoudou Kere, Johnnier Montano, Jonest troest, Danny Vukoviç, Adnan, Burak, Caner, Hakan, Gökhan, Serkan, Aykut, Emrah ve Veli Acar. Alt yapıdan: Feyyaz, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, Niyazi ve Recep.

TRANSFERDE HAREKETLİLİK SÜRÜYOR

Konyaspor’da, transfer çalışmaları da devam ediyor.. İyi bir pivot santrfor ile birlikte ikinci bir forvet ve bir sol kanat oyuncusu daha alarak transferi noktalamayı amaçlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, temaslarını dün de sürdürdü. Yapılan açıklamaya göre, forvet oyunculardan birinin Çekoslovak olduğu bildirildi. Üç transferin hafta sonuna kadar tamamlanacağını bildiren Başkana yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, üç oyuncu konusunda da görüşmeler yaptıklarını, bunlardan birinin transferinde sona yaklaştıklarını belirtti ve her üç oyuncunun transferini .ir an önce bitirerek kamp çalışmalarını tam kadroyla gerçekleştirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri