Kartal gönül alacak

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından eli boş dönen Konyaspor, yarın oynayacağı Denizlispor maçını kazanarak taraftarların gönlünü almaya çalışacak

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından eli boş dönen Konyaspor, yarın oynayacağı Denizlispor maçını kazanarak taraftarların gönlünü almaya çalışacak. Denizli maçını Barış Şimşek yönetecek

 

Konyaspor’da, Cumartesi günü iç sahada Denizlispor ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı tamın önceki akşam saatlerinde Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan ve dinlendirilen Erdinç ve Serkan takımdan ayrı salonda çalışırken, A2 Milli takım kampında bulunan Ali Dere ise takıma bugün akşam katılacak.

Kartallar, dün de Selçuklu sahasında teknik-taktik çalışması yaptı.. Bugün taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapacak olan Kartallar, hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayacaklar. Konyaspor’da cezalı futbolcu yok. Hafif sakat olan Erdinç ve Serkan’ın ise Cumartesi günü Denizlispor’a karşı oynayabilecekleri bildirildi.

Konyaspor'un Cumartesi günü Denizlispor ile oynayacağı 24. hafta maçının biletlerinin satışına Biletix firması ve firmanın Gedavet ile Mevlana şubelerinde devam ediliyor. Yönetim kurulunca belirlenen fiyatlara göre sporseverler maçı eski yeşil tribün 1 TL, yeni yeşil tribün, maraton tribünlerinden 5 TL’ye izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri de 5 TL, VİP tribün ücretleri de 40 TL olarak belirlendi. Ayrıca bayanlar ve çocuklar için kapalı tribünden yine 800 kişilik yer ayrıldı. Cumartesi günü gişeler saat 12.00, kapılar ise 14.00’de açılacak. Saat 16.00’da başlayacak maç TV’den naklen yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BARIŞ ŞİMŞEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 3 Mart Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak Konyaspor-Denizlispor Bank Asya 1.Lig 24.hafta maçında Barış Şimşek’in düdük çalacağını açıkladı. Şimşek’in yardımcılığını Serdar Diyadin ve Mehmet Kısal yaparken, maçın dördüncü hakemi Abdullah Kalafatoğlu. Bank Asya 1.Lig’de 24.haftanın maçları ve yönetecek hakemler şöyle: 3 Mart 2012 Cumartesi Saat 13:30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Ç.Rizespor A.Ş.: Aytekin Durmaz Saat 16:00 Konyaspor-Denizlispor: Barış Şimşek Saat 19:00 Kasımpaşa-Giresunspor: Kuddusi Müftüoğlu 4 Mart 2012 Pazar Saat 13:30 Kayseri Erciyesspor-İstanbul Güngörenspor: Mürvet Sezer Saat 13:30 Elazığspor-Boluspor: Özgür Yankaya Saat 13:30 Kartalspor-Sakaryaspor A.Ş.: Suat Arslanboğa Saat 16:00 Adanaspor A.Ş.-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor: Serkan Çınar Saat 19:00 Bucaspor-Karşıyaka: Hüseyin Sabancı 5 mart 2012 pazartesi Saat 20:00 Göztepe A.Ş.-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor: Mustafa İlker Coşkun.

ÖZKÖYLÜ: BOŞ DÖNMEYECEĞİZ

Bank Asya 1. Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetlerle puanını 26’ya çıkaran Denizlispor, Konyaspor maçında 3 puan alarak, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Özköylü, yaptığı açıklamada, ligin güçlü takımlarından Konyaspor ile 3 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maçın her iki takım açısından önem taşıdığını söyledi. Son haftalarda yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getiren Özköylü, “Konyaspor maçının zorlu geçeceğini biliyoruz. Her iki takım da sahada kazanmak için mücadele edecek. Moralimiz yerinde, kendimize güveniyoruz. Bazı şeyler yavaş yavaş değişmeye başladı. İnşallah bunu sahada alacağımız sonuçlarla daha da iyi hale getireceğiz.” Öte yandan, Denizlispor kafilesinin bugün Konya’ya hareket edeceği bildirildi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri