Kartal geri dönüş için hazırlanıyor!

Sezonun ilk maçında Bucaspor'a, ikinci maçında da 1461 Trabzon'a yenilerek taraftarlarını üzen Konyaspor, pazar günü oynanacak olan Gaziantep Belediye maçını kazanarak lige geri dönmeyi planlıyor

Ligin ilk maçında istediği oyunu ve sonucu alamayan Konyaspor'da gözler hafta sonunda oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Ligin ilk maçında Bucaspor'a kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 yenilerek sezona kötü başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, ikinci maçta ise deplasmanda 1461 Trabzon'a da 3-0 mağlup olan temsilcimiz, ligdeki ilk galibiyetini almanın ve taraftarları ile barışmanın hesaplarını yapıyor. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı süper lig ekiplerinden Kayserispor ile deplasmanda bir hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Konyaspor, güçlü rakibine yenilmesine rağmen, ortaya koyduğu futbolla Gaziantepspor maçı öncesi umut verdi. Kayserispor ile oynanan hazırlık maçının özellikle ikinci yarısında rakibine pozisyon vermeyen yeşil-beyazlılar, Gaziantep Belediye maçı öncesi önemli bir sınav verdiler. Kayserispor maçının özellikle ikinci yarısındaki performansın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Konyasporlu yöneticiler, takıma yeni katılan oyuncularla daha güçlendiklerini bildirdiler ve Gaziantep maçından mutlaka galibiyetle ayrılacaklarını söylediler.

HAZIRLIKLAR GAZİANTEP'E

Hafta sonunda Gaziantep Belediyeile zorlu bir 90'a çıkacak olan Konyaspor'da futbolculara izin verilmedi ve yeşil-beyazlılar, dün akşam çalışmalara başladılar. Dün akşam saat 20.00'de toplanan yeşil-beyazlılar, ısınma hareketleriyle başladıkları antrenman teknik ve taktik çalışmayla sona erdi. Gaziantep Belediye maçına eksiksiz bir kadroyla çıkmayı hedefleyen Konyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan Serkan ve Bilal Aziz dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Bu oyuncuların da ciddi bir sakatlıklarının olmadığı, görev verilmesi halinde hafta sonunda oynanacak olan Gaziantep maçında forma giyebilecekleri öğrenildi. Konyaspor, bugün yapacağı tek antrenmanla Gaziantep Belediye maçının hazırlıklarını sürdürecek.

YÖNETİM DESTEK BEKLİYOR

Pazar günü oynanacak olan Gaziantep Belediye maçının kendileri için son derece önemli olduğunu söyleyen Konyasporlu yöneticiler, bu maçı kazanmak için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını, özellikle taraftarların bu maça gelerek takıma destek vermelerini istediler. Ligin ilk haftasında taraftarların istediği sonuçları alamadıkları için üzgün olduklarını, ancak bu hafta oynanacak maçtan mutlaka galibiyetle ayrılacaklarını bildiren yöneticiler, “Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Bunun için de onların yüzünü güldürmek ve gerçek kimliğimizi göstermek için Gaziantep maçına kesinlikle galibiyet için çıkacağız. Dolayısıyla bu maçta sadece futbolcularımıza değil, taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Onların tribünleri doldurup sahada ter döken futbolcuları ateşlemelerini arzu ediyoruz. Çünkü, bu maçın Konyaspor için bir geri dönüş maçı olduğunu düşünüyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri