Kartal galibiyete kilitli

Konyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. kendi saha ve seyircisi önünde ikinci sınavını verecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi sezonun ilk üç puanını almak

Konyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. kendi saha ve seyircisi önünde ikinci sınavını verecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi sezonun ilk üç puanını almak

 

 

Konyaspor’da, yarın iç sahada TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynanacak maç için geri sayım başladı. İlk iki haftayı 2 beraberlik ve 2 puanla 14. sırada geçen ve Linyitspor’u yenerek ilk galibiyetini almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral süper. Ligde Tavşanlı Linyiti maçıyla ikinci kez taraftarları karşısına çıkacak olan Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları önceki akşam yapılan şut ve taktik çalışmasıyla sürdürüldü. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana dinlendirilen kaptan Erdinç Yavuz katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grupta oynanan dar alanda pas çalışmasıyla devam etti.

 

Kaleciler Ercüment, Mariusz Pawelek, Onur Nazmi ve Ali Çiçek’in koruduğu kalelere şut ve gol çalışan oyuncular, daha sonra tam sahada taktik çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında sakatlanan Rifat Erdem antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün da akşam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar.  Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıkları bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Konyaspor’da, takıma yeniden dönen Gökhan Emreciksin yarınki maçta büyük bir olasılıkla ilk 11’de görev yapacak. Orta sahada, forvetin arkasında yer alacak bir diğer oyuncu ise Ali Dere ile birlikte Recep veya Serbay olacak.

 

Konyaspor’un, Bank Asya 1. Lig’de Pazartesi günü TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları belirlendi. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak maçın biletleri dünden itibaren satışa çıkartıldı. Futbolseverler biletleri maç öncesi de stad gişelerinden temin edebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunun aldığı karara göre, futbolseverler Konyaspor-Tavşanlı Linyitspor maçını kapalı tribünden 25, eski Yeşil, yeni yeşil ve kale arkası tribünlerden 1 TL, maraton tribününden ise 5 TL ödeyerek izleyebilecekler. Misafir takım tribün bilet ücretleri de 1 TL olarak açıklandı. 

 

HAKAN ASLANTAŞ OYNAYABİLECEK

 

Yeşil-beyazlıların deneyimli oyuncusu Hakan Aslantaş, yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart görmesinden dolayı bir maçlık cezasını tamamladı. Konyaspor’un Kasımpaşa ile Konya’da oynadığı maçta ikinci yarı kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Hakan Aslantaş, yarınki TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kendisine görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Aslantaş iyi bir takım olduklarını, genç arkadaşlarının biraz daha deneyim kazandıkları takdirde hedeflerine ulaşabileceklerini söyleyerek, “Kasımpaşa maçında hırsımın kurbanı oldum. Ben her zaman takımımın kazanması için büyük çaba sarf eden bir oyuncuyum. Sarı kart gördüğüm ilk pozisyonda elim gayriihtiyari olarak topa uzandı, herhangi bir art niyetim yoktu. Faul pozisyonunda ise rakip oyuncuya kasıtlı vurmadım. Bunlar oyunun içinde olan şeyler, artık daha dikkatli olacağım. Tavşanlı maçında görev verildiği takdirde de, taraftarlarımız eski Hakan’ı seyredecek. Kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Tavşanlı Linyitspor ile Bank Asya 1.Lig’in 3.haftasında oynayacakları maç ile ilgili görüşlerini açıklayan tecrübeli oyuncu Aslantaş, “Her takım için ilk maçlar tabiki biraz zor geçiyor. Ama biz hedefli takımız ve kazanmak için gol atmamız lazım. Geride kalan iki maçta bizim adımıza üzüntü veren tek nokta gol atamamamız. Şimdi kendi sahamızda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Cezamda sona erdi. Bu sene daha fazla sorumluluğumun olduğunu biliyorum. Takım olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmak için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri