Kartal galibiyete kilitli

Konyaspor Kasımpaşa maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde üç puan almak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda

Konyaspor Kasımpaşa maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde üç puan almak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda forma numaraları belli oldu

 

 

Konyaspor’da; Kasımpaşa maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Bank Asya 1. ligde perdeyi Cumartesi günü iç sahada, kendisi gibi Süper ligden düşen Kasımpaşa ile oynayacağı maçla açacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar sürüyor. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’de 2011-2012 sezonunun 1.hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 10 Eylül Cumartesi günü B.Şehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 18:30’da başlayacak Konyaspor-Kasımpaşa maçını Hüseyin Sabancı yönetecek. Sabancı’nın yardımcılığını Gökmen Olgaç ve Birol Güldane yaparken, maçın dördüncü hakemi Ferhan Kestanlıoğlu.

 

Kartalların, önceki akşam teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde, Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yaptığı çalışmada sakatlıkları bulunan Can Parlayan, Aykut Uluç ve Rifat Erdem takımdan ayrı bir süre yürüyüş ve koşu yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çıkış koşuları ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, yarı sahada taktik çalışması ve ardından açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

 

Konyaspor, dünü ise akşam saatlerinde gerçekleştirilen teknik-taktik antrenmanıyla geçirdiler. Bugün taktik antrenmanı yapacak olan yeşil-beyazlılar, yarında duran topların değerlendirileceği antrenmanla çalışmaları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Cumartesi günü, saat 18.30’da başlayacak maçı kazanarak lige galibiyetle girmeyi amaçlayan Konyaspor’da Ertuğrul, Can, Rıfat ve Aykut dışında eksik yok. Taraftarları maça davet eden yönetici ve teknik adamlar, “taraftarlarımızın desteğiyle Kasımpaşa’yı yenerek ilk haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz. Kasımpaşa maçı, bizim için çok önemli. Mutlaka kazanmalıyız. Bu nedenle de taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” diye konuştular.

 

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

 

Takım kaptanlarından Erdinç Yavuz, uzun bir kamp döneminin ardından Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçı ile yeni sezona ‘Merhaba’ diyeceğimizi belirterek, bu sezon her zamankinden daha fazla seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu ve Kasımpaşa maçını kazanarak sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. Kasımpaşa maçı hakkında görüşlerini açıklayan Yavuz, “Ligin başlamasının uzaması nedeniyle uzun bir kamp dönemi geçirdik. Lige iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Kızılcahamam kampındaki hazırlık maçları bizim adımıza iyi geçmezken, haftalar ilerledikçe sisteme alışmamız nedeniyle daha sonra oynadığımız maçlar bizim için moral oldu. Kasımpaşa maçına iyi hazırlanıyoruz. İyi bir başlangıç yaparak devamını da ilerleyen haftalarda getiririz diye düşünüyorum” dedi.

 

Hedefli bir takım olmak ve Bank Asya 1.Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapabilmek için Kasımpaşa ile oynayacakları 1.hafta maçını kazanmayı çok istediklerini ifade eden Hakan Aslantaş ise bu ve bundan sonra iç sahada oynayacakları maçlarda taraftarlarımızın kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. “Yaklaşık 3 aylık bir hazırlık dönemi sonunda sezona hafta sonu sahamızda Kasımpaşa ile oynayacağımız maç ile başlayacağız” diyen oyuncumuz Hakan Aslantaş, “Zor bir maç olacak. Hedefli bir takım olmak ve Bank Asya 1.Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geride bıraktığımız sezon yaşanan olumsuzlukları unutarak yeni bir sayfa açmak ve Konyaspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunun için sezonun ilk maçları her takım adına önemli. Kendi sahamızda oynayacağız. Kazanarak hem takım olarak moral bulmak hem de şehrin üzerindeki kırgınlığı ve ölü toprağını atmasına katkı sağlamak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri