Kartal galibiyete inanıyor

Kocaeli önünde zorlu bir sınav verecek olan Konyaspor hazırlıklarına devam ediyor. Oldukça hareketli günler geçiren yeşil-beyazlılar, alacağı galibiyetle moral bulmak ve ara verdiği çıkışına devam etmek istiyor
Bank Asya 1.Lig'inde 11.haftada genç bir kadroya sahip olan Kocaelispor’u konuk edecek olan Konyaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Rize maçının ardından bir gün dinlenen yeşil-beyazlılar, antrenmanlara Salı günü start vermelerinin ardından dünü de çift çalışmayla geçirdi. Sabah Tatlıcak tesislerinde kondisyon çalışan Kartallar, akşam saatlerinde de teknik-taktik antrenmanı yaptılar. Çalışma yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Çalışmada Futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Salı akşamı gerçekleştirilene haftanın ilk çalışmasına adalesindeki sakatlığın tedavisine başlanılan Ufukhan Bayraktar ile İzmir'de tedavisine devam eden Koray İçten dışında tüm oyuncular katıldı. Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular ile aynı maçta aldıkları darbeler sonucunda sakatlanan Mehmet Ayaz, Yusuf Kurtuluş, Görkem Görk ile Volkan Koçaloğlu ayrı olarak düz koşu yaptı. Bu futbolcular açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular tempolu koşu çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç  yaptı. Çift kale maçta kafasına darbe alan kaleci Haluk Tanrıseven antrenmanı terk etmek zorunda kalırken, yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi. Temsilcimizde sakat futbolcuların durumu Cumartesi günü belli olacak.
Konyaspor günün ikinci çalışmasını da dün akşam saatlerinde teknik-taktik olarak yaptı. Sakatların dışındaki futbolcuların katıldığı antrenmanı bazı yöneticilerde izledi. Kartallar, bugün taktik ağırlıklı antrenmanda Kocaelispor maçının provasını gerçekleştirecekler. Yarında taktik çalışacak olan Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler.
Rize deplasmanında, ligin 10. haftasında ilk yenilgisini alan yeşil-beyazlılar, Kocaeli maçının ardından Başkent deplasmanında Hacettepe ve 13. hafta ise içi sahada Boluspor ile karşı karşıya gelecekler. Konyaspor’da üç maçın hedefi: 9 puan olarak belirlendi. Kartallar, kurban bayramında ise deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.
KARAPINAR: YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Konyaspor’un Başkanı Bahattin Karapınar, 8 yönetim kurulu üyesinin istifasını ‘8 arkadaşımız yorulmuş olabilir” şeklinde değerlendirdi. Karapınar, yaptığı açıklamada, 8 üyenin istifasının ardından yerlerine 8 yedek üye getirildiği söyledi. “İstifa eden 8 arkadaşımız yorulmuş olabilir. Profesyonel bir takımız ve yolumuza devam edeceğiz” diyen Karapınar, şöyle konuştu: “Başarılı bir performans sergileyen takımın, yönetimdeki bu değişiklik nedeniyle sekteye uğrayacağını düşünmüyorum. Bütün şehir birbirine kenetlenmelidir. Çünkü zor bir dönemde görevi devraldık, takımı şampiyon yapmak için geldik. Arkadaşlarımızın istifa etmesiyle ilgili olarak şunu çok net söylüyorum, 3.5 aylık dönem içinde büyük hizmetleri olmuştur, onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bir kurumda gerekiyorsa yedek üyeler de iş başında olabilir.”   Öte yandan, yönetim kurulundan istifa etme kararı alan kişi sayısının 11 olduğu, takımı zor durumda bırakmamak adına olağanüstü genel kurula gidilmemesi için 3 kişinin bugün ya da önümüzdeki günlerde istifalarını verebileceği öğrenildi.
KOCAELİSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Öte yandan Konyaspor’un, Bank Asya 1.Lig’de 11.haftada 1 Kasım Pazar günü oynayacağı Kocaelispor maçının bilet fiyatları açıklandı. Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, taraftarlarımızın büyük ilgi göstermesini bekledikleri karşılaşmanın biletlerini 3 ila 60 Tl arasında değişen fiyatlarda belirlediklerini söyledi. Lig’in 11.haftasında 1 Kasım Pazar günü oynanacak Kocaelispor maçının bilet fiyatlarının Kale Arası Tribün 3 TL, Maraton Tribün, Eski Yeşil Tribün, Yeni Yeşil Tribün 5 TL, Kapalı Tribün 20 TL, VİP Tribün 60 TL ve Misafir Takım Tribün 5 TL olarak belirlendiğini ifade eden Basın Sözcüsü Cengiz Yönet “Taraftarlarımızın iç sahadaki desteği her maçta bir öncekine oranla artıyor. Ama biz geçmişte olduğu gibi şampiyonluğa giden takımımızın tamamen dolu tribünler önünde oynamasını arzu ediyoruz. Bunun da bu haftaki Kocaelispor maçıyla başlayacağına inanıyoruz. Pazar günü alınacak galibiyetle taraftarlarımızı evlerine mutlu bir şekilde gönderirken, Konyaspor’a gönül veren sporseverleri de nerede olurlarsa olsun sevindireceğiz” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri