Kartal galibiyete gitti

Uğur tütüneker'le ikinci maçına çıkacak olan Konyaspor, Manisaspor'u gözüne kestirdi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz yarın oynanacak maçın son çalışmasını bugün yapacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Uğur tütüneker'le ikinci maçına çıkacak olan Konyaspor, Manisaspor'u gözüne kestirdi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz yarın oynanacak maçın son çalışmasını bugün yapacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Kartal'da önemli bir eksik bulunmazken, yönetim teknik ekibe ve oyunculara güveniyor

PTT 1.Lig'in 15.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor'da Manisa yolculuğu dün başladı. Hedef, 3 puanla dönmek..  Ligde geride kalan 14 hafta da kaybettiği beklenmedik puanlarla zirve yarışında önemli yara alan ve 15 puanla 13. sırada yer alan yeşil-beyazlılarda Manisaspor maçı hazırlıkları galibiyet umuduyla yapıldı. Önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Erkan Sekman ve U19 Milli Takımı'nda bulunan İsmail Güven ile Abdülkerim Bardakçı katılmadı. Hasta olan Erdinç Yavuz bir süre ayrı olarak düz koşu yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu ve dinlendi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Oyuncularımız daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi. Dün ise, sabah gerçekleştirilen taktik antrenmanla hazırlıkların Konya bölümü tamamlandı. Konyaspor'un 8 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı PTT 1.Lig 15.hafta maçının Konya'daki hazırlıkları öğle saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sona erdi.  Yeşil-beyazlı oyuncular daha sonra kaleciler Kaya ve Emrullah'ın koruduğu kalelere şut çalışması yaptı. Kartallar, öğle yemeğinden sonra Manisa’ya gittiler.. Torku Konyaspor’da, Manisaspor ile yarın oynanacak maçın hazırlıkları bugün Manisa’da yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Moral iyi. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler ve “Karşıyaka maçındaki olumlu havayı Manisa maçına da yansıtabilirsek 3 puanla dönmememiz için bir neden yok” şeklinde konuştular.

YÖNETİM TAKIMA GÜVENİYOR

Yarın deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor'da yönetim, teknik ekibe ve oyunculara güveniyor. Uğur Tütüneker'in takıma önemli katkılarının olacağına inandıklarını söyleyen yöneticiler, Manisaspor maçından da bu anlamda galibiyet beklediklerini söylediler. Manisaspor maçının kolay bir maç olmadığını, ancak Konyaspor'un bu maçı kazanacak güce ve inanca sahip olduğunu ifade eden yöneticiler, “Uğur Hoca ile birlikte takıma bir özgüven ve sinerji geldi. Karşıyaka maçında takımın ortaya koyduğu pozitif futbol, iyi mücadele ve pozisyon zenginliği içimizdeki umutları yeşertti. Dolayısıyla da bu sinerjinin enerjiye dönüşeceğini, bunun da olumlu anlamda skora olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Biz yönetim olarak hem teknik ekibimizin hem de oyuncularımızın sonuna kadar destekçiyiz. Yarın oynanacak olan Manisaspor maçı Konyaspor için kötü günlerin geride kalacağı bir maç olacak” dediler.

HAKEM: FIRAT AYDINUS

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, PTT 1.Lig'in 15.haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 8 Aralık Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak Manisaspor-Torku Konyaspor karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Arkın Akgöl ve Birol Güldane yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İren. PTT 1.Lig'de 15.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: 8 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak 1461 Trabzon-Samsunspor maçını bölgemiz hakemlerinden Deniz Çoban yönetecek. 14.00'de başlayacak olan Ankaragücü-Rizespor maçında ise Kuddusi Müftüoğlu düdük çalacak. Saat 19.00'da başlayacak Manisaspor-Konyaspor maçını Fırat Aydınus, Adanaspor-Kartalspor maçını ise Serkan Çınar yönetecek.   9 Aralık Pazar günü saat 13.00'de başlayacak olan Gaziantep Belediye-Göztepe maçını Deniz Ateş Bitnel,  Şanlıurfaspor-Denizlispor maçını Koray Gençerler ve Tavşanlı Linyit-Adana Demirspor maçını ise Mustafa Aydın yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak Karşıyaka-Kayseri Erciyesspor maçını ise Mete Kalkavan yönetecek. PTT 1. Lig'de haftanın son maçı 10 Aralık Pazartesi günü Bucaspor ile Boluspor arasında oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan bu karşılaşmayı ise Özgüç Türkalp yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri