Kartal galibiyet için uçacak

Torku Konyaspor yarın İstanbul Başakşehir ile oynayacağı sezonun 9. Hafta maçı için bugün havayolu ile İstanbul’a gidecek. Hafif sakatlıkları bulunan Holmen ve Uğur İnceman’ın durumu ise maç günü belli olacak

Torku Konyaspor’da İstanbul yolculuğu bugün başlayacak. Yarın 14.00'da Başakşehir ile ligde 9. hafta maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün de basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilene taktik antrenmanla sürdürüldü. Bugün sabah ter antrenmanı yapacak olan Kartallar, öğleyin de havayoluyla İstanbul’a uçacaklar.

Spor Toto Süperi ligde, geride kalan 8 hafta da başarılı bir performans gösteren ve 15 puanla 4. sıraya kadara yükselen Torku Konyaspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları da 3 puan için yapıldı.

UĞUR VE HOLMENİN DURUMU MERAK KONUSU

Takımda Kaya ve Sissoko’nun sakatlıkları devam ederken  Holmen ve Uğur İnceman’nın da hafif sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Bu iki oyuncunun oynayamaması halinde  lisansları çıkan ve takımla birlikte çalışan Kibong ve Tomas Borek forma şansı bulabilir. Sezon başında önlibero mevkiinde görev alan Volkan Fındıklı da iki oyuncunun yokluğunda forma bekleyen isimler arasında olacak.

 Yeşili-beyazlılar maçtan sonra yine havayoluyla Konya’ya dönecekler ve dinlenmeye çekilecekler. Ligin 9. haftasında, 30 Ekim Cuma günü iç sahada oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları Pazartesi günü başlayacak.

Pazar günü öğleyin oynanacak maç öncesi Torku Konyaspor 15 puanla 4. ve Başakşehir ise 12 puanla 8. sırada yer almakta. Konyaspor geride kalan haftalarda sadece bir kez yenilirken, Başakşehir ise 4 kez sahadan yenik olarak ayrıldı. Konyaspor artı 2, Başakşehir ise artı 1 averaja sahip bulunmakta. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri