Kartal galibiyet İçin bileniyor

Atiker Konyaspor cumartesi günü evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor.

Atiker Konyaspor sezonun 22.hafta maçında  evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mücadele  cumartesi günü saat 19.00’da Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak.

KARTAL TELAFİ ETMEK İSTİYOR 

Atiker Konyaspor cumartesi günü evinde Trabzonspor’u konuk edecek.  Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Atiker Konyaspor Gençlerbirliği karşısında üzdüğü taraftarını da sevindirmenin hesaplarını yapıyor.  Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip son haftalarda düşüşe geçti. Atiker Konyaspor zor maçta kazanarak yeniden üst sıralara tutunmanın hesabını yapıyor.

HEDEF 5.GALİBİYET

Atiker Konyaspor  cumartesi  günü iç sahada sezonun 11.maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 10 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik alırken 2 maçta ise sahadan yenilgi ayrıldı.  Atiker Konyaspor bu maçlarda 11 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip  Trabzon maçını kazanarak iç sahada 5. Galibiyetini almak istiyor.

TRABZON 5 GALİBİYET ALDI

Atiker Konyaspor’un hafta sonu oynayacağı maçta rakibi olan Trabzonspor deplasmanda  12.maçına çıkacak. Bordo-mavili ekip oynadığı 11 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Trabzonspor bu maçlarda 7 gol atıp 12 gol yedi.  Trabzonspor'da ligin ikinci yarısında savunma oyuncuları 3 gol kaydederken forvet oyuncuları gol atma başarısı gösteremedi. Stoper mevkisinde görev yapan Uğur Demirok 2-1 kazanılan Bursaspor maçı ile 4-0'lık Gaziantepspor maçında olmak üzere ligin ikinci bölümünde 2 gol kaydetti. Arjantinli savunma oyuncusu Emmaneul Mas ise Trabzonspor'un deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği maçta takımının galibiyet golünü attı.

AYKUT KOCAMAN TAKIMIN BAŞINDA

Önceki gün antrenmana katılmayan Aykut Kocaman  dün sabah Konya'ya geldi Dün sabah Konya Havaalanı'na inen deneyimli teknik adam daha sonra tesislere geçti. Aykut Kocaman,  dün saat 15.00'de yapılan antrenmana takımın başında çıktı.  Başarılı çalıştırıcı önceki gün antrenmana izinli olduğu için katılmamıştı.

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri