Kartal 'Fırtına'da çakıldı: 3-2

Evinde oynadığı Kardemir Karabükspor maçı ile galibiyet hasretini dindiren Torku Konyaspor Trabzonspor deplasmanından eli boş döndü

Avni Aker'de maça hızlı başlayan taraf, konuk ekip Torku Konyaspor'du. Maçın 7. dakikasında Konyaspor, Hasan Kabze'nin golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

İlk yarıda "Fırtına" esti!

Ancak Trabzonspor çabuk toparlandı ve 16. dakikada Trabzonspor'un gelişen atağında ceza sahası içinde Konyasporlu tolga Ünlü topa elle müdahale etti. Hakem Özgür Yankaya penaltı kararı verdi. Atışı gole çeviren Cardozo takımına eşitliği getirdi. Organize gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan, 30. dakikada topu filelere yolladı ve Trabzonspor 1-0'lık mağlubiyetten 2-1 öne geçti. İlk 45 dakikada keyifli bir oyuna sahne olurken devre 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi Torku Konyaspor çok hızlı başladı ve 48. dakikada Ömer Ali şahiner skora 2-2'lik eşitliği getirdi. 75. dakikada Konyaspor Hleb'le etkili oldu ancak Trabzonspor kalecisi Fatih aynı güzellikte topu kornere çeldi.

Cardozo devreye girdi

78. dakikada Bosingwa'nın sağ kanattan ortasına Parguaylı Oscar Cardozo müthiş bir kafa vuruşula skoru 3-2 yaptı.  Trabzonspor bu golden  sonra 2 dakika içinde 2 önemli atak geliştirdi ancak direkleri geçemedi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor Vahid Halilhodzic'in  ayrılmasının ardından ilk maçta 3 puan aldı.

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, Salih, Medjani, Mehmet Ekici, Cosntant, Yusuf, Özer, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Jacgues Bonnevay

TORKU KONYASPOR: Belec, Vukovic, Tolga, Kokalevic, Mehmet Uslu, Mehmet
Güven, Hleb, Torje, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Hasan Kabze
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri