Kartal, Fener'in yarasını saracak

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybederek taraftarlarını üzen Torku Konyaspor, Başakşehir maçını kazanarak bir bakıma yara saracak

Torku Konyaspor’da izin bitti. Başakşehir maçı hazırlıkları bugün akşam saatlerinde yapılacak antrenmanla başlayacak.  Ligin 5. haftasında, bayramın birinci günü, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan ve rakibine yenilerek 10. sıraya gerileyen Torku Konyaspor’da futbolculara, Milli maçlar nedeniyle verilen aradan yararlanılarak teknik adamlar tarafından verilen 3 günlük izin bitti. Kartallar, bugün akşam saatlerinde haftanın ilk antrenmanına çıkacaklar.

Torku Konyaspor’da sakat olan ve Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alamayan Marica’nın Torje ile birlikte  Romanya Milli takımı kampına katıldığı, bu nedenle bir hafta sonra Konya’ya gelecekleri bildirildi.  Hafta içerisinde antrenmanda kaleciyle çarpışan ve belindeki sakatlık sonucu tedbir amaçlı olarak Fenerbahçe karşılaşmasında oynatılmayan Selim Ay ile kaleci Oğuzhan’ın takımla birlikte çalışmalara katılacakları öğrenildi.  Sakatlıkları nedeniyle tedavileri sürdürülen Djalma ve Hasan Kabze’nin de takım çalışmalarına katılabilecekleri bildirildi. Toırku Konyaspor’da hazırlıklar hafta sonuna kadar kondisyon ve kuvvete çalışmalarıyla devam edecek. Hafta sonunda hazırlık maçı yapılması konusunda temaslar yapılacağı ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri