Kartal evinde sahne alıyor

Tümosan Konyaspor sezonun ilk saha maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Trendyol Süper Lig 2. hafta açılış maçında yarın TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşmada Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak
GALATASARAY İLE BİTİRDİ GALATASARAY İLE AÇACAK
Tümosan Konyaspor sezonun ilk iç saha maçını Galatasaray’a karşı oynayacak. Yeşil-beyazlı taraftarların maça yoğun ilgil göstermesi bekleniyor. Konyaspor geçtiğimiz sezonun son iç saha maçını da Galatasaray’a karşı oynamış ve rakibine 3-1 yenilmişti. Yeşil-beyazlı ekip Trabzonspor’un Ankaragücü’nü yenmesiyle ligde kalma sevinci yaşamıştı. Konyaspor bu sezona ise iyi bir başlangıç yaparak deplasmanda Kasımpaşayı 3-2 yendi. Yeşil-beyazlı ekip bu moral ve taraftar desteği ile Galasataray maçını da kazanmak istiyor. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in tedavisi sürerken, yeni transferlerden Elias Jelert'in ise bu maçın kadrosuna alınması bekleniyor.
GALATASARAY İLE 47. RANDEVU
TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'de bugün Galatasaray ile 47. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan 46 maçta sarı-kırmızılılar 33, yeşil-beyazlılar 5 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 89 golüne, Konyaspor 31 golle karşılık verdi.
KONYA'DAKİ MAÇLAR
Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 23 maçta galibiyet sayılarında 14-5 önde bulunuyor. İki takım, Konya'daki 4 müsabakada ise berabere kaldı.
Sarı-kırmızılı ekip, rakip sahada Konyaspor'la yaptığı son 4 maçın 3'ünü kaybetti. Galatasaray, Konya'daki 3 maçlık yenilgi serisini, geride kalan sezonun son haftasında rakibini 3-1 yenerek sonlandırırken, bu sonuçla şampiyonluk ipini de göğüsledi.
Galatasaray'ın deplasmanda bulduğu 35 gole karşılık, Konyaspor sahasında 15 gol atabildi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri