Kartal en fazla İstanbul’a gitti

Konyaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı rakipler için 18 bin 596 kilometre yol katetti. Konyaspor'un en yakın deplasmanı Ankara iken en uzak deplasmanı ise Rize deplasmanı oldu. Kartal en fazla deplasmanı ise İstanbul’a yaptı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi bir performans sergileyen Torku Konyaspor; ligde karşılaştığı 17 deplasman maçı için 18 bin 596 kilometre yol katetti. Bazı deplasmanlara hava yolu ile giden Torku Konyaspor, bazı deplasmanlara da kara yolu ile gitmeyi tercih etti. Torku Konyaspor'un en uzak deplasmanı ise Çaykur Rizespor deplasmanı oldu. Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor deplasmanı için bin 996 kilometre yol katetti. Torku Konyaspor'un en yakın deplasmanı ise Ankara deplasmanları oldu. Toplamda iki defa Ankara'ya giden Torku Konyaspor, Ankara deplasmanı için toplamda bin 52 kilometre yol katetti.

EN ÇOK  İSTANBUL'A DEPLASMAN YAPILDI

Bu sezon deplasmanda 17 maça çıkan Torku Konyaspor 18 bin 596 kilometre yol katetti. Torku Konyaspor, en çok İstanbul deplasmanı için 7 bin 110 kilometre yol katetti. İstanbul sezon boyuncu 5 defa giden temsilcimiz Torku Konyaspor; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa gibi takımlarla karşılaştı. Torku Konyaspor'un en yakın deplasmanı ise Ankara deplasmanı oldu. Torku Konyaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya giden temsilcimiz Torku Konyaspor Ankara deplasmanı için bin 52 kilometre yol katetti.

EN UZAK DEPLASMAN RİZE DEPLASMANI

Torku Konyaspor'un bu sezon toplamda bin 996 kilometre yol katettiği deplasman olan Çaykur Rizespor deplasmanı, Konya'ya en uzak deplasman oldu. Torku Konyaspor, Trabzon deplasmanı için bin 756 kilometre yol katederken Kayseri ve Antalya deplasmanı için 608 kilometre yol katetti. Mersin için 716 kilometre, Sivas için 996 kilometre ve Eskişehir deplasmanı için 680 kilometre yol katetti. Torku Konyaspor, Bursa deplasmanı için ise 984 kilometre yol katetti. Bu sezon Spor Toto Süper Lig tek ilçe takımı olan Akhisar Belediyespor deplasmanı için Torku Konyaspor bin 70 kilometre yol katetti.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri