Kartal emin adımlarla

Konyaspor Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hacettepeyi deplasmanda mağlup eden temsilcimizde moraller yerinde. Basın Sözcüsü Yönet, hiç kimseyi küçümsemediklerini söyledi

Bank Asya 1. Lig’in lideri Konyaspor süper lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligde oynadığı 12 maçta 1 mağlubiyet yüzü gören yeşil-beyazlılar Hacettepe deplasmanından da 3 puanla döndü. Konyaspor Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, ligde hiçbir takımı küçümsemeden hedefe ulaşmak için kararlılıkla yollarına devam ettiklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig’in favori takımlarından Konyaspor deplasmanda Haccettepe’yi 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Galibiyet serisini sürdüren Yeşil-beyazlılarda liderliği sevdi. Başkent deplasmanından çok değerli 3 puanla döndüklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, yola lider olarak devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Hacettepespor ile oynadıkları maçın kendileri açısından lig maratonunda bir kırılma noktası olduğunu ifade eden Teknik Direktör Hüsnü Özkara “Ligdeki liderliğimizi sürdürmek için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Rakibinde şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bizim açımızdan bakıldığında başarılı bir maç olduğunu söyleyebiliriz. Hacettepespor’a öyle net bir gol şansı tanımadık. En zor deplasmanı kayıpsız geçtik. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza kayıpsız ve istediğimiz yerde devam etmek için her maçı lehimize bitirmeliyiz.” ifadelerini kullandı.
Konyaspor Basın Sözcüsü Cengiz Yönet ise Hacettepe maçına hem takımın hem de hocanın iyi konsantre olduğunu açıkladı. Konyaspor’un rakiplerini küçümsemediğini aktaran Yönet, tüm takımları aynı seviyede gördüklerini belirti. Her takımın her takımı yenebildiği bir ligde mücadele ettiklerini anımsatan Cengiz Yönet, alınan galibiyetin Süper Lig’e ulaşma yolunda çok değerli olduğunu sözlerine ekledi. Basın Sözcüsü Yönet açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Haftaya Boluspor maçı var kendi sahamızda. Her maçta 3 puan hedefliyoruz. Bugüne kadar takım olarak ortaya koyduğumuz hedeflere vardığımız söyleyebiliriz. Sadece kendi sahamızda Erciyes maçında puan kaybettik. Biz Konyaspor’un yerinin süper lig olduğunu düşünüyoruz. Buna göre oynuyoruz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri