Kartal dün dinlendi

Pazar günü Nevşehirde 1461 Trabzon A:Ş ile hazırlık maçında karşıya gelen Konyasporda, teknik direktör Osman Özdemir oyunculara 1 gün izin verdi

Pazar günü Nevşehir’de 1461 Trabzon A:Ş ile hazırlık maçında karşıya gelen Konyaspor’da, teknik direktör Osman Özdemir oyunculara 1 gün izin verdi. Yeşil-beyazlılar, çalışmalara bugün yeniden başlayacak

 

 

Konyaspor’da, lig hazırlıkları bir günlük dinlenmenin ardından bugün yeniden başlayacak. Lig öncesi 3. hazırlık dönemini Konya’da yoğun antrenmanlar ve özel maçlarla sürdüren yeşil-beyazlı takımda, Pazar akşamı 1461 Trabzon ile Nevşehir’de oynanan hazırlık maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, bugün akşam saat 18.00’de yeniden topbaşı yapacaklar.

 

KONYASPOR-1461 TRABZON: 0-0

 

Türkiye 2. lig takımlarından Trabzon ile oynanan maçta zaman zaman iyi görüntüler veren tempoyu artırdığı zaman ve ayağa paslar yapıldığında daha etkili olan yeşil-beyazlılar, yönetici ve teknik adamlar geleceğe umutla bakıyor. Trabzon temsilcisinin kamp yaptığı Avrasya hotel sahasında oynanan maçta tüm futbolcular oynama şansı buldu.Konyaspor, 1461 Trabzon ile oynadığı maçta şu kadro ile mücadele etti.  Ercüment (Dk.46 Mariusz Pawelek), Tolga (Dk.46  Erdinç) (Dk.51 Abdülkerim Bardakçı), Selim (Dk.90 Rifat), Alvaro (Dk.61 Mahamoudou Kere), Muhammet Yürükuslu (Dk.81 Abdullah), Niyazi (Dk.61 Serbay), Ertuğrul (Dk.67 Feyyaz), Serkan, Recep Aydın (Dk.77 Aykut), Ali Dere (Dk.88 Emre), Marcin Robak (Dk.61 Can Parlayan).. Konyaspor’da, 4. dönem hazırlıkları ise, Isparta Davras’da gerçekleştirilecek. 

 

ERDİNÇ YAVUZ SAKATLANDI

 

Konyaspor’un, 1461 Trabzon ile oynadığı hazırlık maçında oyuna ikinci yarıda giren takım kaptanlarından Erdinç Yavuz, bir duran top pozisyonunda girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Gözüne darbe alan ve beyaz tabakada çizik meydana gelen tecrübeli oyuncumuz karşılaşmayı 51.dakikada terk etmek zorunda kaldı. Isparta Davras ve Kızılcahamam kamplarında da sakatlığı nedeniyle yeterince çalışamayan, sakatlıktan yeni çıkan  Erdinç Yavuz'un gözündeki rahatsızlıkla ilgili kesin durumunun yapılacak kontrolden sonra belli olacağı açıklandı.

 

ÖZEL MAÇ GİRİŞİMİ SÜRÜYOR

 

Konyaspor’da özele maç konusunda girişimler de devam ediyor. Cumartesi günü, saat 18.00’de Konya’da Bank Asya 1. lig takımlarından Adanaspor ile karşı karşıya gelecek olan Kartallar, turnuvaya katılma konusunda da temaslarını sürdürüyorlar. Alınan bilgilere göre, Ankara Demirspor kulübünün ev sahipliği yapacağı ileri sürülen, hızlı tren futbol turnuvasının gerçekleştirilmesi için geri sayım başladı..  Konyaspor ile birlikte Ankara Demirspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor takımlarının katılmasının planlandığı turnuvada ilk maçlar takımların evinde, final ise büyük bir olasılıkla Ankara’da yapılacak. Konyaspor’da, Isparta Davras kampında da, orada bulunan takımlarla 2 hazırlık maçının daha yapılması planlamakta.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri